no własnie , mam teraz zajebisty uwab bo niemam w domu łyżek i niemoge założyć opony, mogł by ktoś podżucic jakiś domowy sposoob na szybkie założenie tego cholerstwa bez użycia łyżek, tylko niepiszcie "idź do sklepu i se kup" niepujde i niekupie bo niemam pieniędzy :\
więc ładnie prosze pomoożcie bikerowi w potrzebie :D
heheh nio ja ci powiem ze moim sposobem bylo poproszenie ojca :D sily ma wiecej jakos naciagnol... a jak sie nie tak to bieresz 3 srubokrety i wpiepszasz je miechy felge a obone ukladajac ja w dorby korycie <lol> i tak co jakis momet wpiepszach cos az cala wejdzie puzniej wyciagasz i luzik :P pozdro...
Trza troszkę krzepy mieć... :) Zakładałem bez łyżek - 2 średnie wkrętaki i jazda!Najgorzej jest na koniec - ostatnie 20cm to naciąganie na maksa - aż ręce bolą..ale da się bez łyżek :) trzeba uważać na dętkę i krawędź opony z drutami-nie można uszkodzić!Jak Masz słabe łapki - daj komuś silniejszemu.
heheh moj..odwieczny problem..:D:D:D:D ale ja mam pod reką zaqwsze 5 śrubokrętów i wkładam co jakis czas jeden i działa....ale raz było tak że wsadziłem wszystko założyłem i wszystko layt pompuje..a tu słysze ssssss.....i nie ma powietrza...myśałem że mnie kurwica weźmie..:/:/:/ więc uważajcie na krawedź dętki i o obręcz...bo moje DM24 są już troche "przytarte" od zakłądania opon..:/
tez kochalem swoja ninje :P mowilem Ci intelignecie, osraj kende i wkladaj ninje od razu to nie, nie :P widzisz, z gumami trzeba uwazac, bo jak peknie i sklepu blisko nie ma to przejebane hehe
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
thx chłopaki :D obeszło sie z jednym śrubokrętem :D i troche siły :P
i rowerek jak nowy :P , ale smiac mi sie chciało jak patrzyłem na gości w serwisie jak mieli małe problemy z założeniem tego :D, ubaw po pachy :P
ja tez nie wiem co za problem fakt nie jest to oponka do do xc ale 1 wkretak i po sprawie . a cały problem przez to ze mozna jezdzic na nie j bez powiertrza i nie spadnie z obreczy
Ja używam siły do założenia, naciągam ją rekami w bok jak się da i wskakuje bez problemy. Ale zdjąć ją to jest dopiero zabawa. Ale mam tylko taki problem z 2.35 bo 2.65 wchodzi głatko.