nowe forum - piszcie tutej
jaca: zmiany nie slyzyly zadnemu tuszowaniu. mi sie wydaje ze klimat bez bez klutni z dzikusem jest o wiele lepszy, poza tym tamte tematy to dla mnie smieci, usuwamy wszystkie podobne, ktore beda wywolywac tylko nie potrzebna prowokacje.
jesli chodzi o gielde to przyjdzie tez czas i na to...
liczba uzytkownikow narazie sie nie zmieni, musze pomyslec czy wogole warto usuwac konta, i jak to zrobic by ktos nie ucierpial...
jesli chodzi o gielde to przyjdzie tez czas i na to...
liczba uzytkownikow narazie sie nie zmieni, musze pomyslec czy wogole warto usuwac konta, i jak to zrobic by ktos nie ucierpial...
sympatycznie, ale:
-brakuje mi opcji, że jak się szuka danego użytkownika to po literkach z nicka.
A tu jest, że lata się po kolei:( Paluchy bolą od myszki jak typ którego szukam ujest w środku.
Przydałaby się zmianka...oj przydała
-brakuje mi opcji, że jak się szuka danego użytkownika to po literkach z nicka.
A tu jest, że lata się po kolei:( Paluchy bolą od myszki jak typ którego szukam ujest w środku.
Przydałaby się zmianka...oj przydała
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
jak dla mnie ******.. nie dosc ze trzeba bylo czekac "tydzien" na otwarcie nowego to jeszcze jest jakies z dupy..na mozilli jest gigantyczna czcionaka na IE mała.Całość ***** po oczach
****** bym te wiejskie paski pomiędzy postami bo niesą potrzebne.Niokom musisz tez poszeżyć całość bo dziwnie się czyta..szczególnie na mozilli gdzie jest GIGA czcionka.To ogłoszenie z giełdy mogło by być w prawym górnym rogu bo tam jest pusto.te hiphopolowe graffiti na górze jest mało czytelne i jakos takie dziwne.Brakuje jeszcze "skocz do: i zeby na dole byl przycisk do następnej strony topicu.Aha zastanawiam sie czemu niema pod profilem "z kąd" Miały być również usunięte konta nieaktywnych urzytkowników i niezostało to zrobione.Zgadzam sie z tym zeby wykasować wszystkich urzytkowników i posty i zacząć wszystko od nowa
Wogóle ot fajnie że jest juz to forum bo BA mi niepodchodziło.
Poczekamy pare dni i moze będzie jakos to wyglądało...
POZDROOO 500
****** bym te wiejskie paski pomiędzy postami bo niesą potrzebne.Niokom musisz tez poszeżyć całość bo dziwnie się czyta..szczególnie na mozilli gdzie jest GIGA czcionka.To ogłoszenie z giełdy mogło by być w prawym górnym rogu bo tam jest pusto.te hiphopolowe graffiti na górze jest mało czytelne i jakos takie dziwne.Brakuje jeszcze "skocz do: i zeby na dole byl przycisk do następnej strony topicu.Aha zastanawiam sie czemu niema pod profilem "z kąd" Miały być również usunięte konta nieaktywnych urzytkowników i niezostało to zrobione.Zgadzam sie z tym zeby wykasować wszystkich urzytkowników i posty i zacząć wszystko od nowa
Wogóle ot fajnie że jest juz to forum bo BA mi niepodchodziło.
Poczekamy pare dni i moze będzie jakos to wyglądało...
POZDROOO 500
lej na mÓr!!!!!!!!!
do bani to nowe forum, nie dość, ze nieczytelne to jeszcze na dole nie ma przejścia do kolejnej strony !!
Co to wogóle za jakieś paski między postami - tylko drażnią oczy odciągając od tekstu postów,ogólnie jest namieszane i na pierwszy rzut oka nic nie widać... nie wiem kto takie coś wymyślił
Jesli macie taką przerwe po lewej stronie to walnijcie tam więcej ogłoszen a nie jedno na samej górze - bez sensu
starsze było o wiele lepsze :|
pracujcie dalej :)
Co to wogóle za jakieś paski między postami - tylko drażnią oczy odciągając od tekstu postów,ogólnie jest namieszane i na pierwszy rzut oka nic nie widać... nie wiem kto takie coś wymyślił
Jesli macie taką przerwe po lewej stronie to walnijcie tam więcej ogłoszen a nie jedno na samej górze - bez sensu
starsze było o wiele lepsze :|
pracujcie dalej :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
OK. Jest świeżo, ale łamie chyba wszystkie zasady typografii i funkcjonalnego projektowania stron. Po kilku minutach przebywania na forum oczy mam tak zmęczone jak po 10 godzinach pracy na kompie. Współczuję tym, którzy mają dodatkowo jakieś problemy ze wzrokiem, bo dla nich niektóre elementy mogą okazać się całkowicie nieczytelne. Poza tym wspomniane już ogromne marnotrawstwo przestrzeni na ekranie i zbyt wiele elementów graficznych, które nie służą niczemu, poza rozpraszaniem uwagi i rozbijaniem kompozycji. Efekt miał być chyba "cool" ale wyszedł "overkill". Mimo to powodzenia w naprawie błędów! Myślę że będę tu dalej zaglądał, ale nie tak często jak kiedyć.
Gathered on a field of clouds
ogolonie mowiac fajnie wyglada :), troszke tylko wkurzajacae jest to ze z boku jest wolna przestrzen :/ a i nie wiem czy o tym bylo ale cos sie wali chyba z wyszukiwarka topicow mam nadzieje ze sie da cos z tym zrobic bo zaraz znowu beda jazdy ze ktos nie uzywa opcji szukaj ale niestety nie da sie obecnie :(
pozdROWER
pozdROWER
wkoncu nowa ramka :]- a-gang p.m. 2006
http://www.pinkbike.com/photo/914626/
http://www.pinkbike.com/photo/914626/