DC Akita

Tioga
Kontakt:

Post autor: Tioga »

alternatywą tej ramy jest dm 2.0 i juz spokuj sie zrobi !!!!!!!!!!!!!!!!
przynajmniej mi to nie jebnie a poza tym leprzy serwis mają
kiedy wreszcie cieplo!!!!!!poczta nieprawdziwa
Gość

Post autor: Gość »

[quote="Tioga"]akita jest za droga na tą cene bez przesady to 600zl za drogo.mam nadzieje ze nikt tego nie kupi.oj jak bym chcial,zeby dc splajtowal[/quote]
Ty Tioga, fachowiec jesteśi znawca rynku rowerowego też. Na szczęście słyszałem, że DC ma się całkiem dobrze więc takie złamasy jak ty mogą sobie pisać byle co bo nikt na to nie zwraca uwagi. DC Rulez
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

bsm z kad ty zes sie urwal... chlopie dc sobie zjebalo opinie wypuszczajac jakies ******* tajwany i zaufania nic jej nie wroci chodzby niewiadomo co wypuscieli na rynek . Dm to swietnie rozwijajaca sie firma udoskonalajaca swoje ramy wyciagajaca wnioski z poprzednich bledow w ramach nie to co dc :/ przyko mi mowic ale dc to po porstu ******* jak dla mnie ktora proboje sie wylansowac niezluym designem co im niestety wychodzi , jak ludzie na zachodzie sie zorientuja co to za shit to nie beda mieli zadnego rynku zbytu i firma padnie ... takie sa prawa rynku a akita powinna kosztowac ze 2000 nie wiecej .a co do podobienstwa do nicolaja to srawa wydaje sie smieszna bo tu neima czego porownywac moze z wygladu lekko przypomina ale napewno dc nie dorownoje nicolaiowi pod wzgledem matrialu i jakosci wykonania ...
Gość

Sluchaj maly palancie jak się nie znasz na ramach rowerowych to się nie odzywaj. A co do porównania Akity i Nikolaja to ten drugi kosztuje 5900 zł
troyo
Kontakt:

to maly palancie to do mnie ?? buahahahah szkoda mi cie ... fachowcu <lol2>
mosh
Kontakt:

Post autor: mosh »

troyo ty nawet malym palantem nie jestes.
ja mysle ze ty jeses zakompeksionym typowym polaczkiem z koziej wulki a za pare lat zostaniesz fanem radia maryja.
z tajwanu to ramy maja wszyscy
jakby dc nie bylo pewne swoje jaksci to by nie dawalo 5 lat gwary
2 lata temu na dm suchej nitki nie zostawili i sie zmienilo, tylko ty pewnie wtedy srales do walizki i na stojaka pod szafe wchodziles.
[takie sa prawa rynku a akita powinna kosztowac ze 2000 nie wiecej .a co do podobienstwa do nicolaja to srawa wydaje sie smieszna bo tu neima czego porownywac moze z wygladu lekko przypomina ale napewno dc nie dorownoje nicolaiowi pod wzgledem matrialu i jakosci wykonania ...]
napewno , powinna , nie dorownuj nooooo to ty musisz byc dopiero fachowiec!!!!!!!!!!!!!
dc trzymajcie sie , rozwijajcie i mam nadzieje ze nie zaszkodzi wam ujadanie takich burkow
troyo
Kontakt:

...widze ze na forum jest ruch obroncow dc lol no ale dobra a teraz mi moze powiesz ze dc ma tak samo solidnie wykonane rmay jak nicolai ...chyba dc na oczy nie widziales nigdy a to ze 5 lat gwary daja to cos znaczy to znaczy ze zrobili zajebista rame ??? jak na rometa dadza ci 5 lat gwary to tez kupisz ?? a 2000 za akite to dobra cena 2500 to juz lekkie nabijanie kieszeni . tu nawet swojej opini nie mozna wyrazic bo przyjdzie jakis mosh **** wie z kad i przygrywa cwaniaka jakby niewiadomo co a 2 lata temu do dm wyszlo na rynek dopiero wiec nie ma sie co dziwic ze zostalo zjebane bo ich produkty byly badziewne ... dm ma przynajmniej swoj pomysl a nie kopioje bezmyslnie chujowych projektow . zamiast poprawic swoje ramy nawet i te tajwany to wrzucili do sprzedazy kolejne nieprzetestowane gowno i teraz sa tekie skutki , niechec do dc i czy ja powiedzialem ze jestem fachowiec ?? wystarczy troche zdrowego rozsadku i nikogo tu nie ujadam ...mash moze przedstawisz nam swoja argumentacje co do jakosci dc bo widze straszny kozak jestes ...
Gość

To co, klub nienawiści w stosunku do DC może istnieć a jak ktoś chce ich obronić to nie można, tak? A ty Trojo jesteś obrońcą jakości na rynku rowerowym i każdy kto popełni błąd powinien zostać zlinczowany. Taka współczesna inkwizycja rowerowa. Wesołych Świąt dla wszystkich, którzy odwiedzają Forum DH-Zone a w szczególności dla ciebie Troyo.
mosh
Kontakt:

jezeli jest ruch bemyslnych ujadaczy to moze byc ruch obroncow.
jezeli daja 5 lat gwary to znaczy ze produkt jest dobry bo inaczej ich zjedza reklamacje to proste.
nie wiem czy nicolai jest lepszy jakosciowo ale wiem ze tfr szweda udezal tylnym kolem o rure podsiodlowa. nie sadze zeby to dobrze swiadczylo o taaak wspanialej marce.
2 lata temy mikojaj robil ramy w tespie szczytna idea ale sie nie udalo.
w zeszlym sezonie rowniez mial klopoty techniczne o ktorych nie bede pisal bo jemu rowniez dobrze rzycze. jak bym rozumowal jak ty to bym powiedzial ze dm to bullit
rozumiem ze wedlug ciebie akita jest kopia ktoregos nikolaja to znaczy ze nikolaj jest dobra firma czy ma ******* projekty ???????????
a z kogo zrzynal hot chilli swojego 4x.
co to jest nie przetestowane gowno.
ujadasz i mam nadzieje ze robiac kolejnego dropa z kraweznika wybijesz sobie mleczaki.
mosh
Kontakt:

acha , skad ja sie wziolem ? z kosmosu
ja jestem batem na takie kreatury jak ty trojo i zawsze bedziesz czul muj oddech na swoim pryszczatym karku.
buuuuuuuuhaha
groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

troyo DM ma swoj pomysl ?? Chyba zartujesz... DH1.0 perfidna kopia S8, FR2.0 wzorowany na bullicie,ale chyba niestety po pijaku bo z zle dobranym pkt obrotu co daje degresywne zawieszenie a na wyglądzie sie kolego nie jezdzi.
troyo
Kontakt:

dobra nie bede sie klucic tak przyznaje ci racje mosh jestes wyjebisty dasz mi autograf ??pewno jestes tak zajebsity ze cedrik wyymieka przy tobie a ja i moje dropy z kraweznika to juz w ogole nie mam sie co mierzyc do ciebie "miszczu"i nikomu zle nie zycze tylko mowie ze jak nioe poprawia popzednich projektow jak to zrobili w tym roku na szczescie,to beda mieli spore problemy ze sprzedaza swych wyrobow ...bo czy nie lepiej jest poprawic ramke ?zamiast wrzucac na rynek cos nowego i niewiadomo jak z wytrzymaloscia itd ?? oczywiscie ramki sa testowane w dc przez chodzby cosmosa ale sami widzieliscie co sie ddzialo w roczniku 2004 . z gwara tez roznie u nich bywa wiec to jest ich minus . respect dla BSM'a bo przynajmniej potrafi przyjac czyjas opinie a nie jechac ludzi za wypowiedzi ...(chyba :P)a ty mosh zapomniales mnie jeszcze dodac ze pewno jezdze na pointcie z duro i jestem ******* do bólu tak jak ten point co ??
groochas
moderator
Kontakt:

Fakt jednak faktem, ze 2,5 tyś zł za jedno-zawias z tak małym skokiem to naprawde przesadzona cena, zastanówcie sie ludzie. Rok temu tyle kosztowala tosa, która mimo wszystko była bardziej skomplikowanym projektem i napewno drozszym do wyprodukowania.
troyo
Kontakt:

dobra niech wam bedzie jestem ******* i tyle ... a dc rlz dm to shit a od dzis mosh jest naszym guru i zrobie sobie oltarzyk w domu z jego parchatym ryjem heh
groochas
moderator
Kontakt:

ja wcale nie twierdze ze DC RLZ, ale nie twierdze tez ze DM RLZ, wszystkie ramy mają swoje wady.
troyo
Kontakt:

tezn ie powiedzialem zeby dm rlz .
groochas
moderator
Kontakt:

a tak z ciekawosci troyo, jezdziles chociaz na dm fr2.0 ?
troyo
Kontakt:

niestety nie ... ale i tak nie mowimy tu o pracy zawieszenia w tych ramach :P pewno zaraz mnie zjebiesz ze nie jezdzilem a gadam .. moze i racja
groochas
moderator
Kontakt:

no widzisz troyo... my tu juz mamy takiego eksperta o ksywie JULO ktory jest w stanie ocenic kazdy sprzęt na podstawie zdjęcia znalezionego na google...
ODPOWIEDZ