nowe forum - piszcie tutej
-
- Kontakt:
widze ze nic sie nie zmienilo na tym forum. napisalem posty 3h temu i wszystkie zostaly skasowane tylko dlatego ze pokazywaly jak bardzo niedopracowane jest forum , cale szczescie zrobilem print screena.
http://forum.bikeaction.pl/files/dhzone.jpg
http://forum.bikeaction.pl/files/dhzone.jpg
-
- Kontakt:
Mnie jedna jedyna rzecz wkurza. Wedlug mnie zostala calkowicie rozwiazana nie logicznie. Otoz, czyta sie topic od poczatku, jedziesz na dol, jedziesz jedziesz i chcesz wybrac nastepna strone. I co ? i dupa nie mozna wybrac next strony. Wiem ze stoi tam przycisk do gory, ale najwygodnie by bylo umiescic Idz do strony:.... na dole i u gory.
-
- Kontakt:
Aja sie skupie nad konstruktywna "krytyka" Ogolnie to liczy sie kazdy czas spedzony nad dopracowywaniem dhz-ne wiec tez nie krytykujcie tak perfidnie :-) Wiekszosci z nas poprostu by sie nie chcialo tego wszystkiego robic co robi Nikom. ale... mysle ze nazwy miastu musza wrocic bo to byla wazna informacja - zmienianie stron na dole to podstawa bo po co wracac na gore jak sie czyta w dol :-) - co do napisow to faktycznie rzecz gustu. Ale jest taka ksiazka Projektowanie stron www. Niestety nie pamietam jakiego autorstwa. Ksiazka traktuje nie o programowaniu lecz skupia sie nad technika wizualna , troche socjologi itp. I nawet tam pisza - co jest oczywiste. Ze menu MUSI byc czytelne. A to menu nie jest na 1 rzut okiem czytelne w ogole. Ale jesli sie podoba autorowi to nie mozna dyskutowac. I jeszcze raz napisze Prosze o szersze okienko postow bo to jest za waskie.
widze ze glownie krytykuja koledzy z forum bikeaction, he he, watpie zeby byly to opinie obiektywne ale piszcie co tam sobie zmyslicie.
a jesli chodzi o miasta to to nie wypalilo, wiekszosc wpisywala tam jakies byle co, np:
a jesli chodzi o miasta to to nie wypalilo, wiekszosc wpisywala tam jakies byle co, np:
w twoim wypadku wyjatkowo, bo pisze: !polskie!, wiec super .Kid pisze:przeciez to wazna opcja byla..
buahahahaah... ale zes mi dosral, czlowieku ile ty masz lat? przypuszczam, ze wiecej ode mnie, ale co z tego?
eh... to juz moderatorzy sa bardziej blyskotliwi:/
wiekszosc wpisywala tam byle co? chyba rzadko patrzyles kto co tam ma... bo w wiecej niz polowa miala konkret miasto , a nawet dzielnice...
ja tez pisze na ba, no i co z tego *****? skoro tu mam/mialem z 600postow, a tam mam niecale 20?
lecz sie czlowieku, jak nie umiesz przyjac krytyki. serio zachowujesz sie jak gnoj, wykasuj tego posta i idz plakac do mamusi.
eh... to juz moderatorzy sa bardziej blyskotliwi:/
wiekszosc wpisywala tam byle co? chyba rzadko patrzyles kto co tam ma... bo w wiecej niz polowa miala konkret miasto , a nawet dzielnice...
ja tez pisze na ba, no i co z tego *****? skoro tu mam/mialem z 600postow, a tam mam niecale 20?
lecz sie czlowieku, jak nie umiesz przyjac krytyki. serio zachowujesz sie jak gnoj, wykasuj tego posta i idz plakac do mamusi.
thugrider@wp.pl