DC Akita

groochas
moderator
Kontakt:

Post autor: groochas »

tylko ze nie o to chodzi...
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

:P hehehe dobrze ze opuscil to forum dawno temu bo by sie pewno wkurwil :P a tak btw to spoko gosc z niego :P
groochas
moderator
Kontakt:

no to jest Twoje zdanie
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

wiesz znam go tylko z rozmow na gg nic poza tym ... :Ppewnie znasz go lepiej wiec ja nic nei mowie :D
groochas
moderator
Kontakt:

ja tez nic nie mowie :)
DH::arson
Kontakt:

Post autor: DH::arson »

Czy ktokolwiek z was oddawał cokolwiek do duncona na reklamacje?? Chyba nie!!
Podniecacie sie ze daja 5 lat gwarancjii i co z tego jak na wymiane ramy czeka sie przy dobrych wiatrach 6 miechow!!
A wiem to z wlasnego doswiadczenia bo mialem dwie ramy od nich na wymiane pirwszej czekalem 6 miechow a druga wolalem sprzedac niz znowu urzerac sie z tymi *******
A co do DM fr 2.0 jak dla mnie calkiem przyjemna ramka.Mialem okazje jezdzic i produkt nawet udany jak za ta kase i nieporownywalnie lepszy stosunek do klienta niz w Dunconie. POZDRO
Gość

Post autor: Gość »

Dziwne, bo ja na wymianę mojego FR 2.0 czekałem 4 miechy ( jak zwykle na spawch poszła kostka na mocowanie dampera). Mam też Cocka i jego też "uszkodziłem", czekałem co prawda pare tygodni ale nikt mi nie mówił jak w DM, że będzie w przyszłym tygodniu.
mosh
Kontakt:

Post autor: mosh »

ufff wyskoczylem na rowerk i zaraz jade dalej wiec trojo mozesz wylewac swoje madrosci profesorze .
chciales dyskutowac na argumenty podalem pare a ty blebleble nie ladnie.
o tych nowych produktach to takie klasyczne pierdolenie troyo albo jestes kompletnym debilem albo paplasz bez zastanowienia.
jak firma wprowadza nowy produkt to zawsze mozna powiedziec ze jest niesprawdzony i to jest demagogia , a jezeli w tej samej wypowiedzi przyznaje sie , ze ramy sa testowane to, to jest chyba jakas paranoja moze ty powinenes sie podleczyc.
moim zdaniem to normalne , ze mloda fima poszerza swoja oferte bo jest mloda i to raczej dobrze o niej swiadczy. troyo czemu nie napierdalales na santa ze wprowadza nowy niesprawdzony produkt (vpp) buuhaa.
co do gwarancji to wszyscy wiemy , ze najbardzie przejebane jest z importerami znanych marek bo maja wszystko w dupie.
mysle ze kazdej firmie zdazaja sie wpadki , ale mysle rowniez , ze mlode polscy producenci szczegolnie dbaja o swoja opinie i predzej zaufal bym takiej.
no to chlopaki jade na rowerek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam wszystkich nawet jebanych fachowcow malowanego jaja
Gość

Post autor: Gość »

Dobra panowie, skończmy tą pyskówkę bo święta idą a my dalej na siebie napier*****, to bez sensu, każda firma bez wyjątku miała jakies tam wpadki w swojej historii a szczególnie nowe młode firmy. To jest normalne, tak naprawe będziemy oceniać DC i DM za parę lat, jak miejmy nadzieje i czego im życzę z całego serca rozwiną się do dużych i znaczących graczy na rynku europejskim. Wtedy będziemy mogli z czystym sumieniem nap****** na całego jak popełnią jakiś błąd. Zauważcie jedno. Żadna z tych firm nie lansuje się na nie popełniającą błędów nie mamy co im wytykać takowych. Ponadto z tego co wiem zarówno Mikołaj Ruta jak i chłopaki z DC naprawdę się starają a wy zamiast tego doceniać to nap**** bezpodstawnie. Przykre ale mam nadieje, że w święta przemyślicie swoją postawę. Jeszcze az wesołych świąt i pozdrawiam.......
szwed
Kontakt:

Post autor: szwed »

Nie rozumiem skad tyle zlosci i negatywnych wywodow od ludzi ktorzy nawet nie widzieli na oczy tej ramy nie mowiac juz o ewentualnym pobrykaniu na tej ramce. Jest to oczywiscie nie mozliwe bo jedyny na razie egzemplarz jest w moim urzywaniu. ale wszystkie te fachowe oceny stwierdzenia bazujace na ogladnieciu obrazka na necie to jest chyba glupie , tak sie sklada ze mialem znaczacy wplyw na wszystkie dlugosci katy i charakterystyke zawieszenia i poniekad , chyba moja zdanie jest bardziej wiazace niz flustratow internetowych.
Jezeli chodzi o brykanie ramka jest naprawde git mam z przodu 100 mm skoku co daje mi 71 kat glowki i poprostu wszystko na tym biku jest takie proste . Jezeli chodzi o trwalosc to czas ktory uplynal od poczatku katowania jest jescze za krotki zeby w pelni byc pewnym wszystkiego.
A teksty na poziomie zeby dc tylko splajtowalo kurde hehe zebys jutro na klasowce dostal jedynke albo uwage do dzienniczka to ten sam poziom
ODPOWIEDZ