Rame se zaprojektowalem :P What do u think about it ?

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

kup sobie zwyklegp destroyera ;) a przekoje rur i takie tam, tego nie widze :P ja sie nie znam, ale rysunek pdobny, nawet fulla w paincie tez zaraz moge odwalic, tylko po co? :}
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ganja_Farmer
Kontakt:

Post autor: Ganja_Farmer »

Ej stary... Tutaj mówiłeś że goście coś pierdolą, ale zdaje sie ze maja racje... Sorki ale tego nie mozna nazwac projektem :/ Musisz sobie skołować AutoCAD'a i tam się zacząć bawić, bo nie wiem co da ci rys. w paincie... Już lepiej kartka ołówek linijka i kątomierz. A tak wogóle to haki od razu ci pójdą, wzmocnij tylny trójkąt, dodaj coś na główkę i może troche obniż... Ale to tylko moje zdanie :D
<(=Ride or die=)>
kiwibiker
Kontakt:

Post autor: kiwibiker »

Jak masz 14 lat, to nie baw sie w konstruktora. Jak mozesz robic projekt, skoro nawet nie wiesz, z jakiego materialu bedzie ta rama, jakie sa przekroje rur, grubosc scianek, itd. Zostaw projektowanie ram specjalistom, kup gotowy sprzet i skup sie na jezdzie! Nawet najlepsi riderzy swiata co najwyzej sugeruja inzynierom zmiany w geometrii, ale nie bawia sie w liczenie wytrzymalosci na zrywanie, dobieranie stopow i profili.
Gathered on a field of clouds
Pawlas
Kontakt:

Post autor: Pawlas »

dobra dalem se juz spokuj, ale co do tych przkrojow grubosci itp. to chcialem zeby byly takie same jak np. w destroyerze streecie :)

Troy palo... byles sprawdzic w piwnicy ?? jak juz tam bedziesz to uwazaj zeby cie ktos nie zamknal ]:->
ODPOWIEDZ