OPONY NA ULICE ?
OPONY NA ULICE ?
Czesc.
Szukam opon do "jazdy" po ulicach. Potrzebuje czegos co nie bedzie sie wyginalo na boki za bardzo i pieknie bedzie kleilo sie do asfaltu,chodnikow itp.
Pozatym zalezy mi takze na jako tako malym oporze toczenia...szukam glownie slickow, jazda na tiogach 2,3 dh po ulicach troche mnie meczy, a na wypady na lono natury czesto sie nie wybieram.
Prosze, nie wspominajcie o kendach flame, bo jakos do mnie nie przemawiaja.
Licze na wasza pomoc.
Szukam opon do "jazdy" po ulicach. Potrzebuje czegos co nie bedzie sie wyginalo na boki za bardzo i pieknie bedzie kleilo sie do asfaltu,chodnikow itp.
Pozatym zalezy mi takze na jako tako malym oporze toczenia...szukam glownie slickow, jazda na tiogach 2,3 dh po ulicach troche mnie meczy, a na wypady na lono natury czesto sie nie wybieram.
Prosze, nie wspominajcie o kendach flame, bo jakos do mnie nie przemawiaja.
Licze na wasza pomoc.
-
Lonewolf... jak jestes taki kozak to zalatw mi hookworma... to ci dam pojezdzic ze soba po nocy:P
a tak na serio...
to co masz do kendy legalbud? co bieznik cie nie przekonywuje? czy moze, ze nie jest jakies zajebistej firmy... a te nokiany wcale nie sa takie zajebiste... bieznik taki fajny, lanserski... grubosc opony wydaje sie taka sama jak kendy...
placic 4x wiecej... przesada, ale lamerstwo jest teraz modne... ajjjt
a tak na serio...
to co masz do kendy legalbud? co bieznik cie nie przekonywuje? czy moze, ze nie jest jakies zajebistej firmy... a te nokiany wcale nie sa takie zajebiste... bieznik taki fajny, lanserski... grubosc opony wydaje sie taka sama jak kendy...
placic 4x wiecej... przesada, ale lamerstwo jest teraz modne... ajjjt
thugrider@wp.pl
....i znowu jakis gosc co sie dopierdala co ktos kupuje i za ile..(kid) ...phiiiii...
nie kupuje kendy bo wlasnie ona wyglada najbardziej lamersko ze wszystkich, te plomienie wala tandeta na odleglosc....zreszta nie twoja sprawa ile na to chce przeznaczyc, nie powinno cie to bolec...chlopaku.
poza tym, sam widze slinisz sie na widok hookwormow...mowisz jedno, robisz drugie...
nie kupuje kendy bo wlasnie ona wyglada najbardziej lamersko ze wszystkich, te plomienie wala tandeta na odleglosc....zreszta nie twoja sprawa ile na to chce przeznaczyc, nie powinno cie to bolec...chlopaku.
poza tym, sam widze slinisz sie na widok hookwormow...mowisz jedno, robisz drugie...
hehehe...
ty biedaku (umyslowy)
hookwormy sa wyjebane... widzialem jak niektorzy ludzie je uzytkuja, widzialem/widze jak sa wytrzymale, zasluguja na swoja cene!
a nokiany... jedyne co takie niby fajne jest w nich to bieznik. reszta to badziew. oponka powinna kosztowac max 70-80zl... a nie 120!
a ze oni szukaja takich frajerow jak ty, z wypelnionym portfelem... no to znajduja... od pyty chetnych.
wiesz, mnie glupota innych nie boli... sam ucze sie na takich malointeligentnych ludziach jak ty... by nigdy sie nie znizyc do takiego poziomu by kupowac byle co, bo akurat w tym momencie mam duzo hajsu...
prostota tkwi we wnetrzu czlowieka, nie w jego wygladzie................
malo kto tu rozumie... ajjjt
ty biedaku (umyslowy)
hookwormy sa wyjebane... widzialem jak niektorzy ludzie je uzytkuja, widzialem/widze jak sa wytrzymale, zasluguja na swoja cene!
a nokiany... jedyne co takie niby fajne jest w nich to bieznik. reszta to badziew. oponka powinna kosztowac max 70-80zl... a nie 120!
a ze oni szukaja takich frajerow jak ty, z wypelnionym portfelem... no to znajduja... od pyty chetnych.
wiesz, mnie glupota innych nie boli... sam ucze sie na takich malointeligentnych ludziach jak ty... by nigdy sie nie znizyc do takiego poziomu by kupowac byle co, bo akurat w tym momencie mam duzo hajsu...
prostota tkwi we wnetrzu czlowieka, nie w jego wygladzie................
malo kto tu rozumie... ajjjt
thugrider@wp.pl
no ja jezdze na hookwormach i naprawde sa super i sa warte swojej ceny !! o snejki w ogóle mozesz zapomniec ( ale kłasc jak na hondzie ... bym sie bał :D , nie wiem czemu ale jeszcze takie zaufania nie nabrałem do tych opon, nowe sa)
BYŁBY KTOS CHETNY ZA WYMIANE ? 26 hookworm za 24 hookworma ?
jedna opona ?
chce 24x26 :)
pozdro
BYŁBY KTOS CHETNY ZA WYMIANE ? 26 hookworm za 24 hookworma ?
jedna opona ?
chce 24x26 :)
pozdro
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
co za czlowiek...pffff. To forum rzeczywiscie schodzi na psy, a szczegolnie niektorzy wypowiadajacy sie tutaj. Chcialoby sie zaciagnac informacji, dowiedziec sie czegos sensownego, ale nie da rady. Normalnie i na temat potrafi odpowiedziec garstak ludzi reszta umie tylko pojechac, skrytykowac czlowieka,dotego dorzucic pare flug...zal mi Ciebie Kid,naprawde.
Nawet nie chce mi sie komentowac twojej beznadziejnej wypowiedzi...wspolczuej twojej rodzinie, znajomym (jesli wogole jakis masz).
Nawet nie chce mi sie komentowac twojej beznadziejnej wypowiedzi...wspolczuej twojej rodzinie, znajomym (jesli wogole jakis masz).