ostatnio (jakieś 3 tygodnie temu) w lasku na os. złotym wieku w nowej hucie dresy zarąbały mi rower. jest to czarna merida kalahari 510 z granatową gila t5 plus charaktererystyczną rzeczą były vuelty w kolorze: przód czerwona, tył niebieska sprzet może i nie najlepszy ale wiadomo. gdyby ktoś zobaczył niech tu napisze. najważniejsze że został złapany jeden ze sprawców http://bikerc.webpark.pl/gazeta.jpg
siemka slyszelem o tym i normalnie mnie zamurowalo =[stary dobrze ze zyjesz a do huty lepiej sie nie wypuszczac z rowerem , bo dresy sa nieobliczale ;/ jebac dresow sqrwysynow
bikerzy Krakowa sa z toba i szukamy roweru :) 3maj sie
hehe a jak sie koles ma NIE WYPUSZCZAĆ do huty z rowerem jezeli w niej mieszka :| na ulicy wbrew pozorom trudno stracić rower... dopiero jak sie poplatasz w osiedla .. albo jak tak jak w tej wsytaucji kolesie sie ustawią i napadna na bikerów na trasie .... poje.bane skurwy.syN.Y
michał wiesz że ja byłem i jestem z tpba ciagle jednego juz usadziliśmy teraz tylko kwestia czasu kiedy wyda reszte a jak nie to sie popytam kogo trzeba i się znajdzi skurwysyn (to była ewidętna wystawka ten skurwiel co nas wystawił juz dostał za swoje a i jeszcze dostanie tylko sprawa musi przycichnąc wtajemniczenie wiedza o co chodzi) w hucie czy nie trzeba uważać pilnować swego i TĘPIC SKURWYSYŃSTWO
motomysz chodzilo mi o to zeby nie jezdzic do miejscowek (jezeli chcesz to jedz)polozonych w hucie ktora stala sie teraz centrum dresow w krakowie. Ja kilka razy bylem w parku awf ale po tym co sie stalo nie bede juz jezdzil do huty na rowerze , kazdy zrobi jak chce ale czemu musialo sie komus cos stac zeby przestrzedz innych , pozdrawiam
tez bym popatrzyl ale jestem z olsztyna :p tam na szczescie takie jazdy nie odchodza chyba ze ja jestem gluchy albo slepy. jesli jednak jestem to niech ktos z olsztyna mnie uswiadomi :p