napinacz

BikeRider
Kontakt:

napinacz

Post autor: BikeRider »

Czesc Wam, wkoncu skladam sobie porzadny sprzecik i by go "uruchomic" potrzebuje jeszcze przedni naped. Korbe juz mam hussefelta DH i do tego bedzie GIGAGIPE DH team , moja watpliwosc to napinacz, przegladajac allegro widze ze sa rozne rodzaje montazu. ramka to UMF 14,5. Myslalem nad Project DH http://allegro.pl/show_item.php?item=45979689
lub tym (chyba to samo) http://allegro.pl/show_item.php?item=45144571

moglby mi kto powiedziec o co chodzi z tymi srubkami przy otworze do suportu ? Oraz czy te napinacze sa wporzo(czy sa inne kolory ;) )?
Życie idioty to nie bułka z masłem
BikeRider
Kontakt:

aha jeszcze powiedzcie mi jaki rozmiar osi suportu mam wziasc bo nie wiem :/
Ganja_Farmer
Kontakt:

Post autor: Ganja_Farmer »

Ej ja mam pytanko zinnej beczki... Jaka oponka ci wchodzi do tej meridy?? Wejdzie 2,5 na Vuelcie Excalibur DH????

PoZdRo
<(=Ride or die=)>
BikeRider
Kontakt:

hmm szczezre mowiac nie wiem , ja mam kenda 2,3 i jest jeszcze w.h.u.j miejsca gdzies juz czytalem ze by weszla ,ale na styk.mozesz poweidzec jakas masz os do suportu do tej ramki ? i jaki amorek bylby najlepszy do tej ramy? czytalem ze 100mm
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

więc tak..

napinacz - najlepiej zamów sobie PM Socho...

Amor - Dirt Jumper III 03 bo masz regulacje miedzy 130 a 100 skoku i pozatym chodzi naprawde zajebiście...a że korona peka to nic...ja jezdze na peknietej..od hmmm......jakis rok i nic dalej nie pęka....

a support to sobie zmierz sumiarką...jak masz albo po prostu linijka....

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
BikeRider
Kontakt:

tyle sie nasluchalem o dj 03 ze nie bardzo chyba wchodzi w gre, napinacz, zobacze za ile moj sklep zalatwi mi ten project dh , bo jakos skubancy tanio sciagaja skas. jesli bdiz sie oplacalo projecta to norma ze go wezme. z tego co patrzalem linijka tomsuport chyba bede musial 118mm ISIS , szkoda ze nie 113:/ , a pmsocho moze zrobic czarna napinacz ?
Lupus

Post autor: Lupus »

ODPOWIEDZ