Witam nie orientujecie się może gdzie można kupić tarcze do gustava 210mm????? albo mzoe ktos z waszych kolegow ma taka tarcze.....czy adaptery w gustawie sie wymiania....czy sa na stale? mi sie wydaje ze sa na stale..mam adapter na standard.
kurwa mistrzu, nmi tez by kurwa wystarczylo do ***** pana, tylko ze mam boxxera ze stantardem 180mm i jakbys kurwa posmylam to jesli wczesniej mialem juniora i tracze 190mm to nie ma ***** we wsi ale nie zamotujesz sobie tego...a adaptera raczej samemu nie zrobie o ile sie go wogle odkreca bo to wszytko na ptencie dziala....Zygac mi sie chce na takich ludzi jak ty....kurwa pytam sie ggdzie mzoan kupic a ty mi mowisz po co mi ta tarcza ZAJBISTY JESTES!
stary po co ci 210mm :0
przeca ten hampel tak samo hamuje przy tarczy 160 jak i przy 210 ! ja bym zrezygnoal z tej tarczy! wiem co mowie bo mialem stycznosc z tym hamplem!
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
wookie85 pisze:a mnie sie zygac chce jak widze takich leszcze ktorzy normalnie nie potrafia odpisac tylko bluzgaja...zadowolony z odpowiedzi ?....
DOKLADNIE!
a ty mistrzu A&K powinienes zostac tak samo *******, jak sam zjebales tego kolesia... za co? ...a np. za topic "HUB extreme dc+_+" w Pogaduchach, bo bylo o tym 10000 zazy! (juz nawet nikt nie odpowiada na takie tematy buahah).