Matura:/
-
- Kontakt:
Matura:/
Moze małe odliczanko dla tegorocznych maturzystów w ramach przypomnienia i mobilizacji do nauki:P
Wiec do matury zostalo 56 dni!!!
Wiec do matury zostalo 56 dni!!!
-
- Kontakt:
sorka 52 dni do maturki - walnolem sie przy obliczeniach(to pewnie od tej nauki:P)
Hmm spoko polaka sie nie boje(bo mnie wali na studia nie potrzebny) - najgorzej z matma, informatyka jakos mi pojdzie, a o angola tesh sie nie boje!!
Jakos bedzie, jak nie to na 6 michow do roboty i w sesji zimowej, w koncu mamy takie udogodnienie ze moge podchodzic 10 razy do matury:D
Hmm spoko polaka sie nie boje(bo mnie wali na studia nie potrzebny) - najgorzej z matma, informatyka jakos mi pojdzie, a o angola tesh sie nie boje!!
Jakos bedzie, jak nie to na 6 michow do roboty i w sesji zimowej, w koncu mamy takie udogodnienie ze moge podchodzic 10 razy do matury:D
-
- Kontakt:
hmm Jaca - bierz pod uwage te przemioty(jesli chodzi o swiadectwo ukonczenia szkoly) ktore sa tesh w wymogach na dany kierunek, a reszte to tak zeby zdac na 3 czy cos!! Ja np wale polski historie i te podobne przedmioty bo w rekrutacji na informatyke biora angol i matme tylko(na uniwerkach na polibudach jeszcze fiza dochodzi) i staram sie miec 5 z tych przedmiotow, tak samo na maturce - jush dawno zaczolem sie uczyc ale tylko matmy i angola(informatyki nie biora pod uwage jak sie idzie na informatyke:/(sick)), a reszta jakos pojdzie.... Pozdrowka i za nauke(ps ja mam temat z polaka opracowany, ale jeszcze bibliogfrafie musze przeczytac i napisac plan, no i moze sie nauczyc:/ i te pe!!)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: