Co jest grane?? Klęska DH w Polsce? :-/
Co jest grane?? Klęska DH w Polsce? :-/
Czy ktos wie co sie dzieje w naszym kraju ? czemu nie ma zawodow z serii pucharu polski w DH ??
Czy beda jakies zawody dh w gorach ?
Czy beda jakies zawody dh w gorach ?
joł Ziomki looknijcie łódźką stronke www.downhill.o7.pl
wiec myslenic nie bedzie bo zamkneli wyciag i to jezt bankowa informacja a my chcac zrobic puchar gdy miesiac chodzilem do urzedu co drugi dzien zalatwiajac wszytkie zezwolenia nagle uslyszalem ze oni nie wezma na siebie takiego ryzyka i mam zalozyc klub<lol> i sam byc odpowiedzialnym za to (kon ze zalatwilem ubezpieczenie i to ze sedziowie pzkolu biora cala odpowiedzialnosc na siebie ale dobra) a na klub nie chca dac kasy wiec wybnaczcie ale poruszylismy nowy watek co do mistrozst malopolski i moze to wypalic trzymcie kciuki
-
- Kontakt:
w Polsce niestety jak widać nic się nie rozwija,
zobaczcie na takie Czechy tam DH osiągnęło taki poziom jak było to na początku tego sportu w usa
Wszystko przez ten nasz głupi kraj bo sponsorom nie opłaca się organizować takich imprez, nic z tego nie mają!!!!!!!!
A tak w ogule to Bleeeeeeeeeee....
zobaczcie na takie Czechy tam DH osiągnęło taki poziom jak było to na początku tego sportu w usa
Wszystko przez ten nasz głupi kraj bo sponsorom nie opłaca się organizować takich imprez, nic z tego nie mają!!!!!!!!
A tak w ogule to Bleeeeeeeeeee....
Kocie szambo!!!
Moim zdaniem jedna sprawa to brak sponsora-szkoda ze nie wykladaja np takiej kasy jak na tour de pologne- a, druga to taka, ze u nas chyba pozostalo tradycyjne myslenie czyli sporty typu zjazd,saneczki uliczne itp, ogolnie te z serii EX, uwazane sa za cyrkowe popisy nie majace w sobie ducha sportu... a wiec sa do banii i nie warto w nie inwestowac.
"Words of wisdom - Full Face helmet"
-
- Kontakt:
Lipa i tyle..sponnsora brak..moim zdaniem to tez wiina organizatorów...było jak było..nokia dawała kase i jakoś to bedzie....kaska sie skończyła to sie problem zrobił..panowie...w przypadku profesjonalnych imprez sponsorami zajmują sie mena(d)żerowie którzy nie dość że znajdą sponsorów pokazując zawodu w dobrym świetle itp. to jeszcze sami na tym zarabiają. Robi sie z tego wydarzenie, każdy chce tam być, kupi coś, przenocuje i biznes sie kreci...ale tu kurwa NICCCCCCCCCCCCC....eh..ludzie tam ruszcie głową!! Wiem że lekko nie jest ale troche inwencji i wiekszego samozaparcia nie zaszkodzi.
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Z tego co sie orietuje to jest zakaz jazdy na rowerze po Czantori wiec nie sadze aby odbyly sie tam zawody poza tym organizatorzy byli bardzo niezadowoleni po 1 edycji 2004 i oznajmili ,ze nie bedzie zawodow w Ustroniu :-/
sam juz nie wiem .
Jedyne dh zawody (z wyciągiem) o jakich wiem to te 1-go maja w Bełchatowie
sam juz nie wiem .
Jedyne dh zawody (z wyciągiem) o jakich wiem to te 1-go maja w Bełchatowie
joł Ziomki looknijcie łódźką stronke www.downhill.o7.pl