No dobra..Oderwijmy się na chwile od tych frapujących rowerowych rozważań.. Proponuje zabawę:
Kto najciekawiej wyznałby miłość Renacie Beger (Samoobrona). kobieta ma rzesze fanów w całej Polsce i na świecie...Marzą o niej miliony...Teraz masz niepowtarzalną mozliwość żeby pokazać jak ją uwielbiasz!!
Hey Widzmin..głosuje na ciebie jako na chłopa bez wyobrażni i poczucia humoru..To przez takich ludzi forum cierpi..A tak wogóle to jestes madafaka hardkorowy i wogóle...
kocham Renie tak bardzo ze obrzucilbym ja wszystkimi burakami swiata!!
i wcale nie uwazam ze to jest zalosne, ludzie dystans miejcie do takich rzeczy!!
SHEEP chcesz prosze bardzo jebnij se jej fote 2m/2m na sufit i co noc wal se do niej konia
"To przez takich ludzi forum cierpi"
haha rofl lol lmao czlowieku zarejestrowales sie 28 marca 2005r. co ty wiesz o tym forum
twoj txt z innego topicu:
"Proszę cie.. oszczędź sobie wstydu chłopczyku i *********** z takimi pytaniami z forum... marnujesz miejsce na prawdziwe topicki...
No comment
Pozdro dla freeriderów...bo mają swój styl..."
rofl "prawidziwe topici" tak szczegolnie ten tutaj
och tak ja jestem hardcore madafaka i wogole ale ty to juz jestes TAAAKI
wiedzmin wyloozuj troche :/ to tylko forum i z reszta off topic jest na takiego typu tematy. Aha, popieram glos sheepa, jest 2 do 1, a wiec jestes marniejszy od tego tematu. Czuj sie ******* ;p
Do wypowiedzi Pawlasa nic dodac nic ujać...
Poza tym chłopczyku..czy to że jestem zarejestrowany od niedawna oznacza ze dopiero od tego momentu obserwuję to forum??