Sztywniak do amora 160-170skoku? :)
Sztywniak do amora 160-170skoku? :)
Czy sa takie ramy?
-
- Kontakt:
-
- moderator
- Kontakt:
nom....Le Toy....Evil....Morphine....w pizdu innych
a z tych tanszych to Bitch, Streetlegal...na Bitch'u nie jezdzilem jeszcze
ale streetlegal z amorem 180mm ma zajebiste katy...
moze na zdjeciu(podpis) tego nie widac bo wyglada jak chopper...
w dodatku jeszcze wtedy mialem 24" z tylu(teraz mam 26") no i dlugi mostek(teraz mam tioge 35mm)...i teraz mam tylny trojkat ustawiony na 440mm a na fotce jest 405mm :P
ale naprawde na zywo ma katy jak wiele zjazdowek(wiem bo na wielu jezdzilem :) )
z reszta Ty chyba z Tych jestes? wiec jak bardzo chcesz to mozemy sie kiedys gdzies ustawic to zobaczysz jak to na zywo smiga...
pierdole od rzeczy bo zaspany jestem wiec jak chcesz to zagadaj na gg do mnie :) 2923056
a z tych tanszych to Bitch, Streetlegal...na Bitch'u nie jezdzilem jeszcze
ale streetlegal z amorem 180mm ma zajebiste katy...
moze na zdjeciu(podpis) tego nie widac bo wyglada jak chopper...
w dodatku jeszcze wtedy mialem 24" z tylu(teraz mam 26") no i dlugi mostek(teraz mam tioge 35mm)...i teraz mam tylny trojkat ustawiony na 440mm a na fotce jest 405mm :P
ale naprawde na zywo ma katy jak wiele zjazdowek(wiem bo na wielu jezdzilem :) )
z reszta Ty chyba z Tych jestes? wiec jak bardzo chcesz to mozemy sie kiedys gdzies ustawic to zobaczysz jak to na zywo smiga...
pierdole od rzeczy bo zaspany jestem wiec jak chcesz to zagadaj na gg do mnie :) 2923056
-
- Kontakt:
gt ruckus jest max na 130mm co widac po kątach główki poszukajcie se na pinku
a tak wogóle to teraz jest modne mieć od 150-170mm w sztywniaku
ale po cholere po co to komu!!!
max 130mm nawet niekiedy i 100mm starczy
kiedyś się cieszyło jak było 90mm a nie 70mm a teraz chłopcy się lansują...
a tak wogóle to teraz jest modne mieć od 150-170mm w sztywniaku
ale po cholere po co to komu!!!
max 130mm nawet niekiedy i 100mm starczy
kiedyś się cieszyło jak było 90mm a nie 70mm a teraz chłopcy się lansują...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
A po co Ci wogóle tyle skoku w sztywniaku ??
Skoczysz sopie dropika ... tak 2 metry na niezbyt pochyłe lądowanie ale jedak pochyłe... zamknie Ci sie amor ... tzn wejdzie ci z tych 17cm .. jakies 16... przód obnizy Ci sie o 16 cm ... pamietaj ze tył masz sztywny... no i niech sie trafi taki kamol wiekszy od piesci .. albo wielkości głowy pod tylne koło .. przód juz nie ma jak zareagowac .. a tył tym bardziej .. sztwny w końcu ... i co sie dzieje ?? tak zwane OTB (dla niewprawynych over the bar) a po polsku wyjebiesz przez kiere...
Moze ktoś powie ze pierdole... ale 150 to juz jest max z maxów do sztywniaka .. i to tez na granicy zdrowego rozsądku ...
Skoczysz sopie dropika ... tak 2 metry na niezbyt pochyłe lądowanie ale jedak pochyłe... zamknie Ci sie amor ... tzn wejdzie ci z tych 17cm .. jakies 16... przód obnizy Ci sie o 16 cm ... pamietaj ze tył masz sztywny... no i niech sie trafi taki kamol wiekszy od piesci .. albo wielkości głowy pod tylne koło .. przód juz nie ma jak zareagowac .. a tył tym bardziej .. sztwny w końcu ... i co sie dzieje ?? tak zwane OTB (dla niewprawynych over the bar) a po polsku wyjebiesz przez kiere...
Moze ktoś powie ze pierdole... ale 150 to juz jest max z maxów do sztywniaka .. i to tez na granicy zdrowego rozsądku ...
Wlasnie :PCszyvy pisze:bart i bart. to dwie rozne osobty pragne zauwazyc :P
Tymbardziej ze ja juz mam sztywniaka ze 175mm :]
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=415036 fotka troche nieaktualna, ale mniej wiecej tak wyglada.
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
-
- Kontakt:
przeciesz jak go dobije to tak jakby miał 10 albo i mniej cm skoku i na to samo wychodzi.motomysz pisze:A po co Ci wogóle tyle skoku w sztywniaku ??
no pewnie że dobrze jest mieć sztywniaka 170 mm, ale jakbym miał zapłacić 2000 za ramkę to kupiłbym fula...
(ale jak za 1000 to bym brałsztywniaka)
sam sobie montuje z1 fr no ale to nie jest 170 mm...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
heja ho... no też sie zastanawiałem nad tym problemem, bo do wakacji nie szykuje sie żebym miał przypływ gotówki i musiałem narazie kupić sztywniaka... od wczoraj jestem dumnym posiadaczem DC Johny Bravo (tak tak, dokładnie!)... myślałem ze z super T to w ogóle nie będzie jeździło:/ ...ale ku mojemu zdziwieniu i uciesze śmiga sie zajebiście (przynajmniej jak na jeden dzień jazdy:P)... chopper sie nie zrobił (ramka jest zwrotna jak na taki skok)...
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom