Ucze sięx-upa dopiero tydzień za pierwszym razem jak go chciałem zrobić to zajeba*** ryjem w ziemie (mam pełny kask) po prostu nie moge go zrobić w całości albo robie to za póżno albo tylko 90stopni skręcam kiere ( mam już 2-iego dm'a 24 w tym tygodniu ale się nie zniechęcam )
ja dzis sie nauczylem :) musisz poprostu sie przelamac mocniej machnij kiera ja robie juz prawie calego moze z kilka stopni brakuje to dej pelnej 180 ale jakos to idzie :P
ja mam tak samo, kręce o 100 stopni a dalej się zacinam, już łatwiej jest zrobić no footera, ale X-Upa się jakoś boje ;)
X-Up efektowniej wygląda ale podobno jest banalny
Konradek sprawdź czy nie masz dwupółkowego amora...
a tak na serio to spróbuj b-spina to może 3-6 Ci się uda...hehe :)
w sumie to jest fajny kombos X-Up+Whip
Jeżeli masz wystarczajaco dużo czasu w locie spróbuj wyprostować nogi i lekko pochylić się nad kierownicą, dzięki temu powinno ci się łatwiej kręcić samego x-up`a a przy tym będziesz miał dużo miejsca na ruch rękami. Moim skromnym zdaniem tak jest najłatwiej.
No co wy X-up to pierwszy trick jaki się nauczyłem i jest przemega prosty, a propo ocierania o buta to też mam ten problem ale poprosto robie 200* tego iksa i jest git:]
ja zrobiłem kiedys ponad 180 stopni kierom i serce miałem przy gardle ;) ale powiem Ci tylko jedno!! to jest tak samo jak z manualem im częściej bedziesz go ćwiczył tym szybciej zacznie ci wychodzić :P to jest banalne ale musisz sie cały odchylć do tyły(ja miałem z tym problem).... potem bedziesz go robił dosłownie wszedzie!! ponizej jedna fotka jest z moim full Xem.... pozdro