mp3 pleyery ?????
mp3 pleyery ?????
chce sobie wlasnie kupic bo lubie smigac z muza napiszcie jakie macie mp3 otwarzacze wady i zalety ?
AGANG ! ! ! GG 5022551
Creative MuVo TX 512 MB
Zalety:
-Długo trzyma na jednej baterii AAA
-Mały, lekki
-Nigdy nie przerywa piosenki, nie zawiesza sie
Wady:
-Słabe słuchawki w komplecie
-Łatwo wyłamuje sie klapka od baterii
Narazie tyle jak mi sie coś przypomni jeszcze to napisze :P
Zalety:
-Długo trzyma na jednej baterii AAA
-Mały, lekki
-Nigdy nie przerywa piosenki, nie zawiesza sie
Wady:
-Słabe słuchawki w komplecie
-Łatwo wyłamuje sie klapka od baterii
Narazie tyle jak mi sie coś przypomni jeszcze to napisze :P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337777
ja mialem w niemczech taki mp3 player, nazwy nie pamietam, byl na baterie, ladowarke dali przy kupnie, dosyc dlugo trzymala. Pozatym byl wielkosci zapaliniczki, no moze pare mm wiekszy :P pojemnosc 256 mb, a cena ponad 100 euro, ale tam na czarno dziennie zarabia sie 50 euro.
pozro
pozro
sprzedam: http://tiny.pl/h9r6 TANIOCHA, gg:7350149
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeśli masz telefon Siemensa to dokup sobie player za ok 40 zł do starszych modeli lub za jakies 60 przerobiony na nowszy wtyk a za restę kasy możesz sobie kupić kartę 256 MB i styka, ja mam taki i jest lux może bez bajerów wodotrysków ale nie wydaje kasy na baterie , player jest malutki a karty używam dodtakowo w aparacie cyfrowym :)
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
A ja wam powiem ze zwracajcie uwage chociazby na cos takiego na jaka baterie to scierwo chodzi. Co z tego ze jest ultra lekkie i chodzi na 1 paluszka AAA jesli bedziecie sie ciagle borykali z tematem kupna tych bateryjek. Osobiscie wolalbym cos ciut wiekszego, ciezszego ale na zwyczajnego paluszka AA ktorego zastapilbym akumulatorkiem i mial problem dalszych wydatkow z glowy. Nie widzialem akumulatorkow AAA, mozliwe ze sa, ja nie widzialem. Jesli sa to powyzszy text mozna sobie darowac a jesli nie ma to warto nad tym pomyslec. Kolejna sprawa FIRMA vs NO NAME. Podzielam zdanie AGANG_KRK'a. Sprzet firmowy jest w 99% lepszy a to za sprawa tego iz firmy takie jak Sony, Creativ, iRiver dbaja o swoja reputacje, wiedza ze jak cos spieprza to straca rzesze fanow itd. Poza tym firma majaca renome na rynku jak ktoras z wymienionych jest z pewnoscia bogatsza, dysponuje nowsza technologia i jest w stanie pozwolic sobie na wyprodukowanie czegos ze znacznie lepszych podzespolow i elementow. Wystarczy porownac chociazby jakos wykonania, nieporownywalna. A ten philips nike wydaje sie byc spoko rozwiazaniem za taka cene no i wyglada pancernie. Ja osobiscie raczej skusilbym sie albo na Creativa albo iRivera ale na iRivera szkoda mi kasy. Warto jest tez pomyslec nad czyms z rozszerzalna pamiecia, karty pamieci nie sa takie drogie a wyjezdzajac gdzies ciezko rbac ze soba laptopa itd, no chyba ze wezmiesz ze 2 cd mp3ek i kabel usb i sprawe zalatwisz w sklepe z kompami. Ja osobiscie wybralbym cos co ma jeszcze mozliwosc rozszerzania.
n0 ridE n0 fUN