ja dość często jeźdże bem tylko ze 5 i normalnie zajebioza silnik 2.9 200 km ma kopa jak niewiem co i pali ponizej 10 litrów. na dodatek tez jest wypasiona (telewizor, telefon, itp) jest to rocznik 2002 normalnie wypas jak bym miał kesz to bym wzioł bmw albo 5 albo 7
a ja zadnego... merola 600, bo to merol ;P, bmw 760 - za duze, za skomplikowane ;D i dziwnie wyglada, audi A8 - tego mze jeszcze, ale osobiscie wolal bym audi S8...
moglbym wymieniac wiele moich samochodowych marzen....ale w tym momencie siedzi mi w glowie Chevrolet Impala SS 1996r. ...czarny, alusy...ciemne szyby...ohh
gangsta
:P
wiemy wiemy, Mercedes W140 zwany potocznie "czołgiem" lub "klasztorem" :P S600 i 408 koni pod maską to jest coś i to już stare auto, a ma jakieś tam nowinki techniczne.. chyba nikt nie zaprzeczy..
a co do nowego BMW 7.. to nie krytykujcie tego kolesia co go zaprojektowal (Chris Bangle) który popisał sie i wymalował nawet ładne linie nowej limuzynie bmw. Miałem nawet okazje jeździć tym samochodem i byłem pod wrażeniem możliwości elektrycznego ustawiania foteli.. chyba z 20 opcji ustawień! Do tego ładny dodatek - jeśli za słabo zamkniesz drzwi to same sie domkną, to jest miłe że myślą o wszystkim. System iDrive na początku jest skomplikowany, ale nie rozumiem czemu tak jest zjechany opiniami dziennikarzy (dziennikarze to nie informatycy).. Jeszcze jedna rzecz to "wajha" do zmiany biegów automatycznych przy kierownicy, to jest głupota i odbieganie od tradycji, można wybaczyć karte która zastępuje kluczyk do stacyjki. Do tego samochód w środku może gadać.. :/
Auto przekombinowane, ale mi sie podoba, gdyż jest to eksperyment, a zaczął sie dobrze ostatnio sprzedawać i jest ich prawie tyle co Merców "S", a na pewno więcej od Audi A8..
Pozdrawiam ;)
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
a z innych amerykanskich(chyba najbardziej lubie amerykansie wozidelka) nowych i starych jaraja mnie:
Chevrolet Chevelle SS - 1969r.
Buick Grand National - 1987r.
Chevrolet El Camino SS - 1970r.
Dodge Challenger - 1970r. z silnikiem Hemi V8 425km :)
Dodge Charger - 1970r.tez z silnikiem Hemi V8 425km :P
Mercury Cyclone - 1970r.
Oldsmobile 4-4-2 1969r.
Plymouth GTX - 1969r. silnik Hemi V8 425 km ;)
Plymouth Road Runner - 1970r. Hemi V8 425km
Pontiac Firebird - 1970r. V8 (Ram Air V) 500km
Pontiac GTO 1969r. i 1970r. V8 Ram Air IV 370km
VW Phaeton 420 koni, , albo 313 konny 5 litrowy turbo disel :) mało ich jeździ , i durzo dobrego o nim słychac , to jest autoo , i to jeszcze VW :) , co wy na to
to ci powiem ze tez mi sie ten VW podoba oczywiscie w wersji lwb ( long wheel base ) i 6 litrowym silnikiem ale mimo wszystko jest to VW czyli samochód dla ludu ;p a mercedes do mercedes ;p
a zeby nie bylo ze cana niższa bo kosztuje podobnie do merca...
noo... z tych starszych to chciałbym Chevelle SS, GTO `69 lub Plymouth Road Runner ;) ...chyba te silniki Hemi V8 miały 427 koni, bo jakoś taką liczbę charakterystyczną mam przed oczami.. ale mogę sie mylić.. :] (dużo osób lubi motoryzacje)
pzdr
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
a nikt by nie chciał fiata 600 abarth
500kg wagi i 100ps no i predkosc od 160 do 200km/h w zaleznosci od skrzyni.
fiat uno turbo 1,3 lub 1,4 seryjnie 100ps seryjnie załozona kucizna po wsadzeniu wtryskiwaczy od silnika vr6 mozna rozkrecic na 180ps na seryjnych ttylko do 150ps, sasiad robi take tyle ze 300ps zmieniona turbina, swinka,wtryski,wydech.
szkoda ze w imprezie jest taka słabiutka skrzynia a szczegolnie 2 bieg i bardzo trzeba uwazac szczegulnie jak ma sie wiecej niz te 300ps
co do volvo to sie zgadzam szwagra szef ktorego znam miał v50 t5 w poprzedniej budzie i turbina sie skonczyła po 13tys
merceDRES-ładne ale gówno
BMW-piękne jak kupa w sianie
audi-ma niewygodne fotele :/
to co napisałem wyzej jest tylko moim zdaniem, jezdziłem wszystkimi trzema z najwiękrzymi silnikami i na dodatek dwa z nich były w wersji pancernej (bmw, mercedres)
A Ja:> Bym Wzioł
Toyota Land Cruser (Czy Jakto się Pisze)
Albo Jakiegos Forda Tranzita Itp.
wpakujesz bike łatwo mozesz se przespac na zawodach
I wogóle Zajeb a na merola takiego to gdzie dasz bike?
Chyba niebedziesz miał bagaznik na rowery<lol>
o widze quake ze wiesz co dobre AMERICAN MUSCLE CAR niema jak V8 HEMI na wolnym wydechu chodzaca na wolnych obrotach muzyka dla ucha i tak np Mustang 67' , Charger i challenger 70'