Fajny amorek (przynajmniej po 2 tygodniach). Fajnie wybiera, spoko działa, nie odbija.... A pozatym skorzystaj z !!!!!!SZUKAJ!!!!! bo na pewno wiele już postów było
Fajny amorek , dobrze wybiera wszystko ale konieczny jest niestety tuninng poniewaz ma straszne tlumienie i do dualu sie nie nada z takim powolnym odbijaniem. Ja osobiscie odrazu wylałem olej i jest super .Tylko te czarne golenie sie pewnie zrobia srebne:( pozdro
Ja sobie niedawno kupiłem i już troszke pojeździłem i... jestem zadowolony , jak za ta kase to chyba dobry wybór. No jak te golenie maja sie srebrne zrobić to mogły by być od razu srebrne bo będzie chyba hujowo... (a mi sie czarne podobają;D ) czajnik dh jaki tuning ? wymiana oleju na rzadszy ? coś jeszcze ?
santour jak kazdy santour kazdy inaczej pracuje :D ja dlaej uwarzam ze santoury sa prawie jak sztywne widelce bo troche przejezdilem na tym . Pracuje jak kazdy duro,ns w takie cenie mozna kupic uzywanego bombera (ja tak zrobilem i jestem mega zadowolny) pozdrawiam
ja mam tego duro juz 1,5 miecha i jestem zadowolony, teraz jest juz cieplej i amor odzyl:D no ale co do tlumienia to macie racje... jest za DUZE!! denerwuje mnie to troche:P i ta czarna warstwa z goleni sie sciera:/ nie mam juz od uszczelki w gore miejscami 1.5 cm :/ no ale trudno:P widzialem stance z czarnymi goleniami i tez mial poscierane:)
Sorki ze odswiezam temat,ale chciałbym sie zapytac jezeli wymienie w duro tylko olej to czy bedzie lepiej chodził?? i jaki najlepiej do niego olej wlac??
kumplowi po skoku (jakims mniejszym) ostatnio korek z prawej goleni wystrzelil, hehe. rozwalilo caly gwint i ma pojezdzone. w sumie moglby wymienic korone, ale sie nie oplaca, bo dolozy troche wiecej i kupi sobie nowe, zajebiste suntour duro...
dhcyc Ten topic jest sprzed 6 miechów :] panicz9 po cholerę to odświerzasz. Było na forum w pizdu o tuningu i o tym jak działa po wymianie oleju!!!!! Po prostu szukaj.
A tak poza tym to praca poprawi się przy oleju góra 5W :]