rama M scott YZ1 dla dziewczyny 168 wzrostu :)
rama M scott YZ1 dla dziewczyny 168 wzrostu :)
aloha wszystkim!
takie male szybkie pytanie, jak w temacie :)
dobra bedzie taka rama dla mnie ??? 168 wzrostu, rozmiar ramy to M czyli ok 14" (chyba) .
szukam w ogole fajnego rowerka w cenie umiarkowanej cenie do hmm 700 powiedzmy lub mniej :) moze byc dość skatowany, potrzebuje go na miastowe krawezniki...
pozdrawiam i czekam na odpowiedz
eska !
takie male szybkie pytanie, jak w temacie :)
dobra bedzie taka rama dla mnie ??? 168 wzrostu, rozmiar ramy to M czyli ok 14" (chyba) .
szukam w ogole fajnego rowerka w cenie umiarkowanej cenie do hmm 700 powiedzmy lub mniej :) moze byc dość skatowany, potrzebuje go na miastowe krawezniki...
pozdrawiam i czekam na odpowiedz
eska !
No fajsnie fajnie :-) trzeba zrobić sobie kuku i na rowerku w warszawie :)chrosciel pisze:Miło ze kolejna kobieta zawita do naszych szeregów :)
genralnie hmm YZ spodobał mi sie i tyle, kasy za duzo nie mam bo...zajmuje sie różnymi ha! dziwnymi sportami i musze dzielić dzielić i dzielić.. ..na wszystko po trochu :)
wiec jak nie YZ to kazdy inny nawet troche zakatowany bike bedzie ok , jak pisałąm wczesniej, czekam na propozycje :) hyhyh rowerowe of corzzz
pa - eska !
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
Sam jezdze na destroyerze, jedyny plus tego mojego jest taki ze mam w nim goe le toya co znacznie ta rame poprawiło...Nie lubie YZ-ow ano tylko dlatego ze pare osób je ma w kielacach i po krótkiej jezdzie bardzo mi sie nie spdobały (moze dlatego ze zawsze zahaczałem kolanami o kierownice :P)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: