ftp z filmami..?
ftp z filmami..?
Prosze podajcie mi jesli macie namiary na jakies ftp z filmami. Kiedys tu znalazlem i zapisalem sobie adres no ale format no i adres wsiakl.. No a w archiwum nie znalazlem :/ Na tamtym serwerze bylo wiele ciekawych filmow m.in Sprung
www.pinkbike.com/photo/1007092/
ftp://153.19.35.112/MTB/RAR/ masz ftp freeride'ersow tylko nie wiem jak sciagnac te pliki?? pomozcie (moze jakis program jest do sciaganie z ftp ??) pozdrawiam
bo to trzeba haslo i usera podac
i radze nauczyc sie kozystac z ftp bo ten jest szczegulnie wyczesany, b. szybkie lacze, niezapchany i w husteczke filmow. Poszukaj po forum bylo sporo na ten temat na poczatek masz linka z usr i pass: ftp://rider:freerider@ftp://153.19.35.112/MTB/
i radze nauczyc sie kozystac z ftp bo ten jest szczegulnie wyczesany, b. szybkie lacze, niezapchany i w husteczke filmow. Poszukaj po forum bylo sporo na ten temat na poczatek masz linka z usr i pass: ftp://rider:freerider@ftp://153.19.35.112/MTB/
Tak, ja to potrafie spieprzyc powinno byc oczywiscie: ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB/
.bin i .cue to standardowo jest obraz plyty i to z zasady sie wypala bezposrednio na CD (naprzyklad alcoholem120% - wiecej info na www.cdrinfo.pl) ale ja biore sobie IsoBuster'a i z jesli to jest VCD to z katalogo mpgv (czy jakos tak) wyciaga sie .mpg albo .dat (dat'owi trzeba zmienic rozszezenia na mpg i jest ok)
napoczatq powiem ze miałem niepisac ale napisze;)
na poczatq sciagnijcie program Total Commander np z www.nowe.pl
gdy sciagniecie program uruchomcie go , nastepnie wscisnijcie CTRL + N
do tego głownego okna wklecje ADRES :
ftp://rider:freerider@153.19.35.112
potem wcisnijcie enter..
wyskoczy ci katalog z filmami przesun wybrany d katalogu np : c://
jak jusz film sie sciagnie to poszukajcie na google program
VCL MEDIA - Video Lan Media Player
i tym programikiem wszystko otworzycie ... niezmieniajcie nazw bo stracicie dziwiek !!
a pozatym opcja szukja szukaj szukaj !!
na poczatq sciagnijcie program Total Commander np z www.nowe.pl
gdy sciagniecie program uruchomcie go , nastepnie wscisnijcie CTRL + N
do tego głownego okna wklecje ADRES :
ftp://rider:freerider@153.19.35.112
potem wcisnijcie enter..
wyskoczy ci katalog z filmami przesun wybrany d katalogu np : c://
jak jusz film sie sciagnie to poszukajcie na google program
VCL MEDIA - Video Lan Media Player
i tym programikiem wszystko otworzycie ... niezmieniajcie nazw bo stracicie dziwiek !!
a pozatym opcja szukja szukaj szukaj !!
amstaff ale ten VCL pociagnie odtwazanie niewypalonego svcd ? znaczy sciagam cos tam, rozpakowuje to i zostaje z plikiem .bin (albo iso, nrg, etc) i on to odczyta ? czy musze wypalic (wypakowac) zawartosc obrazu plyty ?
druga sprawa
druga sprawa
znaczy co jak ma "NWD.avi" i zmienie na "new world disorder.avi" to dzwiek strace ? jesli chodzi o pliki video to rozszezenie teraz raczej determinuje ktory odtwarzacz ma to ruszyc, a reszta informacji jest zapisana w naglowku pliku i informacjami z tamtad sa odtwarzacze sterowane, zreszta, zmien se jakiekolwiek avi na .coś i kaz to windzie otwozyc w WMP, oczywiscie pokaze sie info ze nieznane rozszezenie i czy probowac odtwazac, ale po nacisnieciu OK odtwazanie idzie beznajmniejszych problemow. a jesli tobie dzwiek wcina to znaczy ze masz niezly bajzel tam u siebie :Damstaff pisze:niezmieniajcie nazw bo stracicie dziwiek !!
no to musze przyznac ze ten VCL niezle napisany, zreszta juz zassalem i czekam az zassie mi sie jakis obrazik plyty zeby go wyprubowac :D
co do .bin i.cue to moze byc problem w tym ze .cue zawiera info o formacie .bin'a i jego nazwe i jesli vcl kozysta z .cue to moze mu sie pomieszac jak sie zmieni nazwe .bin'a. Zreszta nei wiem, jak nadazy sie okazja to potestuje :D
co do .bin i.cue to moze byc problem w tym ze .cue zawiera info o formacie .bin'a i jego nazwe i jesli vcl kozysta z .cue to moze mu sie pomieszac jak sie zmieni nazwe .bin'a. Zreszta nei wiem, jak nadazy sie okazja to potestuje :D
-
- Kontakt:
mój Boże......nie jestem z natury zły, ale na głupotę ludzką inaczej nie mogę.....:/ eMule, Kazaa, ftp://snow.plus.ru/pub/video/bike/ , z tym, że niewiem, czy to badziewie działa.....jedyny + dla Ciebie, to to, że nie założyłeś nowego topica.......była jeszcze polska strona, bo z niej ciągnołem, ale zdaje się, że zlikwidowana....:/
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: