SieMa !
Mam nowe DURO , kilka dni pojeździłem i na uszczelkach już jest trochę kurzu, piasku czym najlepiej usuwać ten piasek ?? (zwłaszcza przy bosterze bo tam trudno dostać), tak żeby nie wepchać piesku głębiej w uszczelke (bo mi będzie golenie rysować). Z goleni to normalnie szmatką ale przy uszczelkach ? macie jakies sposoby ? I czym mam golenie smarować ?
Ps. przed DURO miałem jakiś zwykły i go tak nie czyściłem dokładnie (więc nie wiem) :]
Brunox/WD-40 albo inny paść. Bierzesz szmatke i ruchami posuwistymi poprzecznymi schodzisz w dół lagi az zaczniesz wypierniczać ten syf. A tak szczerze to nie cza sie tak cackac z Duro :)
syfa to moze wyciagnac np. skrecaja kawalek recznika papierowego w "linke" i poprostu wpychasz w szpare i lewa.. prawa tak jak bys plecy wycieral... :]] a na golenie dobry jest wd-40 psiknac choc brunox tez sie nada.... :]
Apropo serwisu. Znacie może jakie stronki na temat servisowania DJ III 2003. W moim przydało by się wymienić olej a także przeczyścić wszytko w środku. Aha i moze wiecie jaki olej najlepiej lać do niego. Z góry THX