Start

Nicki
Kontakt:

Start

Post autor: Nicki »

No zaczynam się bawić w DH i wogule freestyle na biku. No i chciałbym się dowiedzieć coś o jakiś fajnym miejscu do DH. O jakiś trickach i jak je wykonywać, jak się ich uczyć np. wheelie. I wogule o wszystkim co jest z tym związane. Mam nadzieję że skorzystają też inni którzy zaczynają. I jak ktoś jest taki mądry i mnie chce zjechać to niech coś doradzi, wykaże się swoim doświadczeniem!
To ja NiCki. Druzyna A kozak na taśmie lol :)
Nicki
Kontakt:

a tak wogule to to miejsce to w Krakowie raczej :D. Wilcze doły już zwiedziłem ale nie orientuje się które tam są itd. jak by ktoś sypnał nazwami i gdzie tam warto pojechać to był bym wdzięczny:D

I napiszcie czym róznią się te wszystkie CrossCountry i CrossRoad :D
tomeq
Kontakt:

Post autor: tomeq »

W DH raczej nie ma trickow jezeli juz to w streecie :D
www.ROWEROWY.com ! kupowałem, polecam !!

http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
Nicki
Kontakt:

ale o trikach we freestylu
mikael
Kontakt:

Post autor: mikael »

nie ma czegos takiego jak freestyle... kocham początkujacych:| w krakowie masz lasek wolski, na początek do nauki latania to pak lotników koło AWF, wszystkie stairgapy itp. A swoją droga to mam andzieje zę wiesz ze Cross country i "cross road (???)" z Dh wiele wspólnego nei ma, zreszta weisz wogóle co to dh? bo ty tu zdaje sie meiszasz wszystkiego po troche- pewnie chodzi ci o dual albo dirt eh
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Poprostu wez jakikolwiek rowe, umow sie z chłopakami jezdzacymi z twojego miasta oni pokaza Ci miejscowki poznasz towarzystwo sprzet i wszystko ci wyjasnią...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
ODPOWIEDZ