Marzocchi 66 RC
nie zgodze sie z toba zgodze sie jednak z Korean_Boy-em goscie z nwd moga sobie wybrac na jakich bajkach albo czesciach moga jezdzic bo zaloze sie ze niema czegos takiego ze wybieraja im na jakich bikach beda jezdzic! widac ze skoro az tylu prosow na nim jezdzi to musi w tym cos byc! szczerze mowiac to sam chyba bede zamawial tego amora ze stanow! Peace!ExtremBiker pisze:w ogóle przy wybieraniu amorka nie zwróciłem uwagi na to, że panowie w NWD na nim jeżdzą, a takie rzeczy traktuje jako zwykły sponsoring...
szkoda, że jest taki wysoki, ale jakoś to przeżyję...
http://www.pinkbike.com/photo/2232705/ some new stuff
W bikeboardzie jet dosc dobry test. Ja nie smigalem na tym amorku wiec moge powiedziec tylko tyle co napisali w tej gazecie. Dla tych co nie kupuja bb powiem ze goscie napisali ze amorek nie ma 150mm skoku bo na ustawieniach fabrycznych ugniotli go do max 130 ale po odessaniu oleju z lagi uzykali 145 co ich zadowolilo. Ogolnie pisali o niesamowitej sztywnosci. Jedynym minusem bylo to ze amor jest dla ludkow wazacych 75 kg i wiecej bo mozna napompowac. Ale jak ktos wazy mniej niz 75 to nic sie nie da zrobic....( hmmmm a moze sprezyny wymienic na inne :-) - takie moje zdanie :-) ) Amor nie dla mnie bo mi brakuje 10 kilo :-) hehe i wole 2polke :-) Ale to opinia testerow w bb wiec ja sie pod nia nie podpisuje... i uwazam tez ze testy w bb nie sa do konca obiektywne bo bb chyba ma jakies "gratyfikacje" za dobre testy... bo czesto robi jakby "niepelne testy" bez powaznej konkurencji - Dlaczego nie ma tam Pike'a RS nie zaplacil za pomysle testy? :-) A jest Mozo. Dla mnie to nie konkurencja dla 66
-
- Kontakt:
sorry za 2 posty -- ale nie ma edyscji postow :-) - Do ROSY. Zastanow sie nad swoja teoria o NWD 5 Myslisz ze goscie tam moga sobie wybrac sprzet na ktorym smigaja? Jesli Marcoch sponsoruje film to bedzie placic za amory RS dlatego ze sobie jakis pros wymyslil amorka RS? Pewnie moga sobie wybierac na czym smigaja ale z kolekcji Marcocha i tych firm ktore dostarczaja sprzet. Dlaczego ten film powstaje? Bo to jest reklamowka. Super reklama. Wiele osob mysli tak jak Ty i kupuje sprzet ktory katuja tam prosi. ( nie mowie ze jest zly - bron Boze) I to bylo zalozenie tego filmu wypromowac nowy sprzet. Bo nie wierze ze dochody ze sprzedazy filmu na dvd w ogole zamortyzowaly koszty poniesieone na produkcje tego obrazu.
ja mam 150mm, co do skoku i jego przestawiania to dokladnie nie wiem jak to zrobic, ale panowie z gregorio jak go odbieralem mowili ze jest opcja zrobienia ze 170->150 i ze 150->170, amorek jest do tego seryjnie przystosowany, ale jak to zrbic to ja nei wiem, wiem ze taka mozliwosc jest.
http://img31.imageshack.us/img31/9949/img40279jm.jpg/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nie moze byc bardziej sztywny bo monster jest praktycznie calkowicie niewyginalny... Odgina sie moze 2-3mm...
Albo masz miekkie kolko, albo niedokrecone sruby.. nie wiem. Mialem 66 w lapkach i to nie jednego i to nigdy w zyciu nie bedzie sztywniejsze niz monster.
Albo masz miekkie kolko, albo niedokrecone sruby.. nie wiem. Mialem 66 w lapkach i to nie jednego i to nigdy w zyciu nie bedzie sztywniejsze niz monster.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
Nio ja mam 24" - ktorego masz monstera?
Jednopokla 150mm nie bedzie sztywniejsza niz dwopolka z goleniami 40mm zeby nie wiem jak sie starali. Chociazby brak drugiej polki. Nie chodzi o to ze mam wierzyc, mialem oba amory w domu, obok siebie, mialem mozliwosc powyginania tego i monstera zgiac sie praktycznie nei da ani kawaleczka. A z 66RC juz tak pieknie nie ma - i to jest calkowicie normalne.
Jednopokla 150mm nie bedzie sztywniejsza niz dwopolka z goleniami 40mm zeby nie wiem jak sie starali. Chociazby brak drugiej polki. Nie chodzi o to ze mam wierzyc, mialem oba amory w domu, obok siebie, mialem mozliwosc powyginania tego i monstera zgiac sie praktycznie nei da ani kawaleczka. A z 66RC juz tak pieknie nie ma - i to jest calkowicie normalne.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com