pytanie do uzytkownikow sr DURO

mklll
Kontakt:

Post autor: mklll »

Tak czytam Wasze sposoby zmiękczania i dotychczas nie wydumalem jeszcze jak można olejem zmiękczyć amora... zwłaszcza ze on jest po to, by tłumić powrót amora. Owszem, odlałem sobie go trochę, ale przynajmniej wiem po co i co mi to dało (no bo różnicy w twardości za nic nie mogłęm poczuć), po prostu amor teraz zaczyna żwawiej wyskakiwać, ale jednak nie ma to jak rzadki olej.
Do zmiękczenia amora musisz sobie pokombinować ze sprężynami, nawet jakbyś przecież zalał go wodą to będzie tak samo twardy (jak chcesz to próbuj). Kup sobie jakieś miękkie, zaadoptuj z innego amora, albo po prostu wyjmij jedną:) Wiele osób tak zrobiło podobno, w tym ja, no i chodzi już teraz idealnie, ale jednak musze chyba założyć znów ogranicznik bo przy spadku z dużego murka dobija boleśnie. Jak bedziesz wyjmował to tylko i wyłącznie tą mniejszą, bo inaczej amor nie bedzie zbyt chętnie odbijał.
A pokrętła mądrale są do regulacji skoku.
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

mam stery vp, takie za 55 zl ;P

a z tego co wiem, to moje pokretlo sluzy do regulacji... twardosci :D (to lewe, prawe sie chyba nie rusza)
tomeq
Kontakt:

Post autor: tomeq »

Lewe sie rusza tylko sie nam zablokowało ;/ heh
www.ROWEROWY.com ! kupowałem, polecam !!

http://allegro.pl/show_item.php?item=80180817
Matias
Kontakt:

Post autor: Matias »

Kurcze, w pewnym momencie byłem zdecydowany na uzywanego bombera, ale spotkałem się z wieloma negatywnymi opiniami (np. Dziki jeśli to wasz autorytet). Postanowiłem kupić duro ale słysze o jakiś strzelaniach, kurde, czy na tym świecie mozna dostać coś pożądnego za 400-500zł?!
xXxander
Kontakt:

Post autor: xXxander »

jakie strzelania ? ja nic takiego nie mam... mi on (jak na razie - i oby tak dalej) dobrze sie sprawuje). A propos zaczepiania o ramke to ja mam DURO i Cocaine i jest dobrze nic nie zaczepia- jest troche miejsca.
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

za 550 wyrwalem dj 3 2003 i zapewne bedzie on lepszy od duro ( teraz tylko czekam na paczke) mialem osobiscie duro kiedy to wywalilem elastomer i zmienilem olej na 5w i chodzil nienajgorzej ale bez porownania z moja judy czy drop off compem
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

Dzis wyjechalem z domu i slysze ze przy wybiciu amor tyka i strzela!!POMOCY !!!MAM go 4 dni a on juz strzela kumpel ma tez 4 dni i nic tylko u mnie!Dlaczego tak sie dzieje??I jak temu zapobiec???POMOCY bo to strasznie mnie wkurwia .
czajnik dh
Kontakt:

Post autor: czajnik dh »

hej ludzie prosze pomocy!!!!Nikt sie nie wypowie na tem temat???
ODPOWIEDZ