Pike Race U-Turn 20 mm vs Sherman Flick 2004 HEX TA 20 mm ??
nie no czemu miał bys stracic gwarancje przeciez na amorze nie ma zadnej plomby ani nic a olej itp. to nikt ci nie kaze w servisie wymieniac.
A 3miechy to faktycznie jest krotki okres czasu ale wystarczy zeby wyczuc ile amortyzator jest wart moze to zamało zeby powiedziec ze jest trwały.
A jezeli chodi o shermana to nigdy nie miałem zadnego manitou za to mam znajomego ktory ma shermana i sam mowi otwarcie ze to pazdz, poprostu flaki z niego wypadaja a olej zyga po goleniach, no chybanie nie musze nic wiecej pisac o shermanie wiem, ze manitou nie ma dwoch jednakowych amorkow i kazdy jeden róznie chodzi i róznie sie czyma:)(tak ludzie gadają :))i jest w tym ziarno prawdy.
A 3miechy to faktycznie jest krotki okres czasu ale wystarczy zeby wyczuc ile amortyzator jest wart moze to zamało zeby powiedziec ze jest trwały.
A jezeli chodi o shermana to nigdy nie miałem zadnego manitou za to mam znajomego ktory ma shermana i sam mowi otwarcie ze to pazdz, poprostu flaki z niego wypadaja a olej zyga po goleniach, no chybanie nie musze nic wiecej pisac o shermanie wiem, ze manitou nie ma dwoch jednakowych amorkow i kazdy jeden róznie chodzi i róznie sie czyma:)(tak ludzie gadają :))i jest w tym ziarno prawdy.
http://www.pinkbike.com/photo/4278363/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ja sugeruje szpanerku zebys zalozyl jeszcze 50 takich topic'ow o amorkach i w kazdym napisal wyraznie MAM BANSHEE MORPHINE co mi radzicie. Jestem spokojnym czlowiekiem ale jak czytam to co piszesz to doslownie krew sie gotuje. Majac ta kase juz 50x zlozylbym ten rower, a ty ciagle wymyslasz coraz to glupsze pytania. 1800 na amora i 1200 na kola a ty masz problemy czlowieku wez albo przestan sciemniac albo kup te czesci zloz rower i modl sie zeby ci go nie ukradli...
n0 ridE n0 fUN