Pomoocyy!!! (rst omega 2004)

Tassadar
Kontakt:

Pomoocyy!!! (rst omega 2004)

Post autor: Tassadar »

Błagam, pomużcie, połamałem dolne golenie w mojej omedze i teraz muszę go zareklamować, no nic, w czym rzecz:
jeśli jesteście równymi gościami i macie rst omeg'ę I mieszkacie w warszawie albo lepiej w okolicach Józefowa, to porzyczcie mi elastomery (muszę oddać cały amortyzator, żeby go wymienili(na tydzień), a elastomerów już dawno nie mam)
w zamian za to na czas pożyczki mogę dać sprężyny którymi je zastąpiłem, a najlepiej gdyby ktoś z was miał te elastomery luzem, oczywiśie wszystko zwróce, żeby było lepiej - nowe, inną opcją byłaby po prostu wymiana elastomerów na sprężyny, bo zapewniam że wtedy pracuje o wiele lepiej.

aha, prosiłbym o pisanie dużej ilości bzdur żeby ten topic się ptrzemał przynajmniej jeden dzień

jeszcze jedno - mówie serio

pozdro
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

możecie pisać na gg...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
yeti
Kontakt:

Post autor: yeti »

też mam omege T4 ale niestety mieszkam w sosnowcu.....
jeździj dla siebie, nie dla widzów...ride 4fun
yeti
Kontakt:

a jak ja połamałeś ja mam ją od 7 godzin i właśnie chętnie się dowiem jak ona sięsprawuje i co znią można a nie.......
yeti
Kontakt:

i pisze już 3 post bo o to prosiłeś :) jak wogle ją oceniasz bo jak narazie to ja jestem z niej cholernie zadowolony
yeti
Kontakt:

i plis napisz jak mozesz też na gg.... i własnie za ile moge uphnąc gdzieś RST Capa TL w b. dobrym stanie jedno sezonową
yeti
Kontakt:

a jednak gdu jest ciepło omega jest do dupy.... działa podobnie do capy ale ma tylko trohe większy skok.......... :(
ODPOWIEDZ