DURO naprawde za ta kase 500zl jest to najkozystniejszy zakup.Po zmianie albo wylaniu oleju chodzi jak rasowy dirt jumper wszystko wybiera .MARCOCH to MARCOCH ale ta cena......nie kazdy ma 2 tys na amorka a duro jest warte swojej ceny.Albo Sr suntour ns xc pro 130mm ujezdzalem 1,5 roku i do dzis by dzialał gdyby moji kumple go nie rozjebali .Ale jeszcze ktos na nim smiga wiec bardzo wytrzymaly amorek i mozna miec juz za 330zl =allegro , nowy.pozdro
no sory 80zl rocznie hmm dobry zart :] skok?? hmm 80 ? a no co wiecej bedziesz mial duzo lepsza geometrie praca miodna a duro pojdzie sie ********* po 1 sezonie a jak nie to i tak chujowo chodzi :/
Jak sie okresla te stawki ze marcoch 80 rocznie a inny mniej lub wiecej? :-) A ten z4 to wypas amorek. Tez polecam. Fajny bo ma rozkrecalna korone wiec jak cos to mozna wymieniac czesci dowoli i jest to nowka sztuka :-) Mysle ze to lepsza opcja od duro. A czy 80 rocznie to duzo? hmmm to 6,67 miesiecznie. Mniej niz sie wydaje na bikeboard czy inne gazetki.
Duro wg katalogowej ceny kosztuje 490 ten pdstawowy bojest jeszcze ten za 73o ktory ma regulacje tlumienia. Albo zostaje jeszcze XCP-75-DJ cena katalogowa 320 zl srednica goleni 30 mm skoku 120 mm. W kazdym sklepie na pewno uzyskach jakis rabat standardowo bez gadania i znajomosci daja 10%. pozdrawiam
wez bomber i ciesz sie bomberem... 80 skoku czemu nie ... a masz pozadny amorek... a jak kupisz olej za 25zł ktory starczy Ci na dwa razy... to CI wychodzi 12.50 rocznie...
Zgadzam sie sr duro a jak chcesz zaoszczedzic 200 zl to ten co opisywalem wczesniej. Wszyscy sie na te marcochy uwzieli mi tez wszyscy to doradzali ale wziolem i kupilem sobie sr xc-pro drl i jestem zadowlony. Pozdro