Papież gaśnie, ale my nie.
Papież gaśnie, ale my nie.
Otoz tak mi sie nasunal pomysl co by jutro My czyli spolecznosc pozytywnie nienormalnych jezdzila z jakims rozpoznawalnym znakiem dla papieza..a wlasciwie za papieza, miloby bylo gdyby kazdy ( kto chce oczywiscie )mial przy sobie ( juz nawet sie nie afiszowal, nie o to w tym chodzi ;/ ) cos takiego religijnego, krzyzyk, z lancuszkiem etc...
A moze macie jakis inny pomysl na wyrazenie naszego uznania dla jego swietobliwosci ?
zaznaczam ze temat kieruje do osob podobnego zdania, bluzgi i jakies "niesmaczne" wypowiedzi prosze zachowajcie dla siebie, nie tu miejsce na wlasny popis, nie dzis ;/ Kazdy ma wlasne zdanie, ale PROSZE, aby przeciwnicy zachowali je dzis dla siebie.
A moze macie jakis inny pomysl na wyrazenie naszego uznania dla jego swietobliwosci ?
zaznaczam ze temat kieruje do osob podobnego zdania, bluzgi i jakies "niesmaczne" wypowiedzi prosze zachowajcie dla siebie, nie tu miejsce na wlasny popis, nie dzis ;/ Kazdy ma wlasne zdanie, ale PROSZE, aby przeciwnicy zachowali je dzis dla siebie.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
- Kontakt:
Robicie z tego nie wiadomo jak wielkie komercyjne wydarzemie,a tu umeira nasz brat rodakPolak,najslynniejszy,najwiekszy i najlepszy.A wy wszyscy co teraz tacy wilecy weirzacy a na religi to kto pyskuje katechetom,zamiast do kosciola pojsc to opisami sie bawicie tu trzeba do kosciola isc a nie przed gg siedziec,to taka parodia katolika.Mówie wam zmowcie za niego Paciorek i badzcie z nim myslami.!!!!
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
Papież całe życie poświęcił temu żebyśmy uwierzyli w to że Chrystus zmartwychstał. Zarażał nas swoją wiarą. Zróbcie ostatnią przysługę dla Papieża na ziemi. Pójdźcie do kościoła i pomódlcie się. Nieważne czy ktoś zmówi tylko "zdrowaśkę" czy "Ojcze nasz..." czy cały różaniec. Ważne że się modliliście. Kościoły dzisiaj będą całą noc otwarte także na 5 min zajść i się pomodlić można.
-
- Kontakt:
ludzie wy nie rozumiecie ? smierc jest dla niego ukojeniem nie jestem katolikiem nie wierze nawet w Boga ale jesli takowy istnieje napewno robi wszystko z pelna swiadomoscia uznal ze teraz jest czas i koniec nie ma co sie przeciwstawiac to ze probuja go uratowac jest dla niego wiekszym bolem niz cala smierc moim zdaniem bo on widzi w niej ukojenie bez cierpienia !!!
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
-
- Kontakt:
ta laczysz sie bo wystukales kilka literek na klawiaturze !!! udowadniasz to prze innymi moze bys udowodnil przed soba zrob cos a nie status na gg minuta ciszy bez klikania i jakies inne komercyjne zagrywki niedlugo bedzie polacz sie w cierpieniu z Papiezem i wrzuc 1 zl do urny jakiejs tam bo Bog to doceni !!! albo wyslij sms
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
kurwa co niektorzy to przezywaja jak mrowka okres. chcecie sie modlic to sie modlcie a nie namawiacie innych do tego, bo inni nie nakłaniaja was do zaprzestania wierzenia w kosciuł. Wojtyłe szanuje jako człowieka bo zaprowadził troszeczke porzadku w tym burdelu zwanym watykanem, ale zrozumcie ze On jest tylko człowiekiem i musi kiedys umrzec, widocznie nadszedł jego czas i powiniscie to uszanowac a nie jakies szopki odpierdalac.
najbardzie to mnie jednak wkurwia telewizja człowiek jeszcze zyje a oni traktuja go jak nieboszczyka i puszczaja jakies wspominki
najbardzie to mnie jednak wkurwia telewizja człowiek jeszcze zyje a oni traktuja go jak nieboszczyka i puszczaja jakies wspominki
-
- Kontakt:
A wiecie co? BARDZO DOBRZE, że ten temat jest poruszony na forum, bo to że wszyscy o tym trąbią jest w tej chwili nie ważne.Ważne jest to,że MY jako jedna ze społeczności (rowerowa) w swoim własnym gronie pamiętamy i poruszamy ten temat.Ja np prawie całą noc spędziłem dziś w kościele na czuwaniu,a im więcej ludzi będzie pamiętać-nieważne gdzie-chociażby napisze na głupiej klawiaturze tym lepiej...każdy gest w tym momencie jest wyrazem pamięci.pzdr 4 all.
"Synku,ale czy ty skaczesz tak po murkach i schodach???" - Mama:P