no dobrze wiem o co, ty rowniez, jak nie to albo udajesz glupa albo zeczywiscie jestes glupszy niz myslalem, tylko wkurwiac potrafisz, jakzes taki madry i wygadany to wyskocz no, wiesz ze ja jestem chetny i to bardzo:]
kur-wa a wy tylko o jednym non stop ,proponuje albo zapomniec o sprawie albo sie rozliczyc, bo to takie pierdzenie trzy po trzy do niczego nie prowadzi a tylko smrod robi :D pozdrawiam
no sorx, ale mnie wkurwil jednym niepotrzebnym postem, po *** go pisal... rozliczyc? latwo powiedziec, niestety ale mamy wspolnych znajomych oraz nasze starsze sie kumpluja:/ ale jak nie przestanie to i to mnie nie powstrzyma:) pozdro too
już nie mamy wspólnych znajomych, dzięki twojej chwalebnej ingerencji. ale tak bez kitu nie wiem o co ci chodzi. to że powiedziałem 1 osobie to co sądze na twój temat ? hmm, przypomnij sobie wszystko co robiłeś przeciwko mnie to zobaczysz że i tak jestes do przodu, i to bardzo dużo. jak mam przestac skoro odpisujesz ?? :D skoro podobno przestaje cie to obchodzić to to udowodnij i przestań, a nie mi dajesz rozrywke.
wiesz co szanowny panie bartoszu? wlasnie sie zem dowiedzial kilku spraw ktores uczynil ktore mi zaszkodzily i wiedz jedno...nie zblizaj sie blizej niz zasieg moich rak bo mozesz nie wyjsc... przecholowales, jutro sie dowiem dokaldnie juz jak mocno nabroiles i jezeli sie potwierdzi to co do mnei doatarlo to lepiej mnie omijaj szerokim lukiem... na prawde przecholowales, wiedz ze ja ci tez moge narobic kolo dupy, i zrobie to jak sie potwierdz wiesci a wiedz ze mam kilka pomyslow:]
dobra cholera znowu mnie ponioslo:/ sorx forum, ale to jedyne miejsce gdzie moge mu cos przekazac, juz koniec z tym postem:) nic nie zrobie, ale jak boga kocham nie zblizaj sie od mnie... koniec przekazu, narq, lepiej pojezdzic:D jutro od okolo 13 kili i bsk i wieczorkiem skatepark wpadajcie jak cos:)
A mozesz uchylić rąbka tajemnicy jak tego dokonałes. tez mam pointa musze wiedziec czego mam sie po nim spodziewac. Narazie mu ufam chociaz coraz mniej