Zawody FR???
Zawody FR???
Dziś jakoś mnie tak naszło bo znaleźliśmy z qmplami zajebistą miejscoowke na freeride. Jakieś takie niby wysypisko huty gdzie jest masa jakiś hałd i obciętych na pół gór. Tam to taki typowy freeride. I pytanko czy w polsce wogóle były kiedyś albo chociaż jakaś namiastka zawodów freeride'owych? Może by ktoś pogadał z Red bullem o organizacje czegoś takiego :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
Ok tylko mam pytanie na jakiej zasadzie by sie jezdzilo bo dh to wiadomo na czas z górki, trial - tez na czas po przeszkodach, dirt - jeszcze jeszcze bo za tricki mozna dawać pynkty ale freeride. przecież to jak sama nazwa wskazuje jest wolny styl jazdy wiec czesc freeridowcow bardziel podlatuje pod downhill a czesc pod dirt czesc pod street wiec wiesz musiałyby tam być i dirty, i traska do dh i jakieś przeszkody do trialu a i tak wg mnie to byłoby to przejebane
Czy ktoś wie czy zawody w Łodzi (FR) wogóle się odbędą. Jeżeli tak to kiedy?
Prosiłbym o odpowiedź, ponieważ mam ciche zamiary wystartować w tego typu zawodach a z konkretnych imprez wiadomo mi tylko o łudzkiej. Z góry dzięki.
Prosiłbym o odpowiedź, ponieważ mam ciche zamiary wystartować w tego typu zawodach a z konkretnych imprez wiadomo mi tylko o łudzkiej. Z góry dzięki.
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=57635
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Freeride to nie sa zawody Ci ktorzy to kochaja czuja sama satysfakcje z jazdy i skokow w trudnym terenie a nie z dropowania dla popisu przed 100 ludnosci z okolic.FR to wolnosc umyslu i kreowanie wlasnych mozliwosci oraz pokonywanie wlasnych slabosci to jest wlasnie FR.:D Zawody sa tu niewazne :D
My bike is My life