Pomódlmy się za Papieża!!

quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

kid....
czy ja sie do kogos porownuje?
zanim zaczniesz oceniac moja inteligencje...naucz sie czytac...jesli umiesz juz czytac...naucz sie czytac ze zrozumieniem...
ja sie nie czepiam tego kto jest Twoim autorytetem wiec co Cie obchodzi moj?
czy autorytetem wszystkich ludzi musi byc papiez albo jakis ksiadz?

Twoje rozumowanie jest na bardziej papiezo fanatycznym poziomie niz rozumowanie mojej babci...
spusc z siebie troche powietrza chlopczyku bo przesadzasz...

i nie pisz do mnie "...jestes glup...i" bo zwyzywac Cie na internecie moze kazdy 3 latek...jak chcesz mi pojechac to spotkajmy sie i powiedz mi to prosto w twarz, ciekawe czy wtedy dalej bys tak cwaniaczyl...
czaja
Kontakt:

Post autor: czaja »

Kurwa.Bez sensu jest ta wymiana pogladow.Jeden jest wierzacy na maksa,inny wogole,kolejny wierzy w budde,nastepny z kolei moze sobie wierzyc w zeusa.

I co z tego!!!

Liczy sie tolerancja,ktora jest podobno miara ucywilizowania spoleczenstwa.

dh_maniak jest wierzacy i bardzo dobrze-niech bedzie.Zalozyl taki topic,bo widocznie odczuwal taka potrzebe,ale to nie jest powod,zeby go gnoic za to co jest dla niego istotne i nalerzy to uszanowac do kurwy nedzy.Nastepny z kolei zalozy sobie topic,ze kocha swojego boxxera,i tez bedzie ok,niech sobie go kocha.Ale po co od razu kogos gnoic,lepiej sie wogole nie odzywac.Wszyscy na tym forum napierdalaja na dresow,a teraz niektorzy zachowuja sie dokladnie jak oni,czyli napierdalaja na wszystko,co jest inne i nie potrafia uszanowac tego,ze ktos mysli inaczej

TOLERANCJA !!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=558293
Arek132
Kontakt:

Post autor: Arek132 »

Ci co sie za czesto nie modla (ja też, przyznaje sie) : POMÓDLCIE SIE CHOCIAŻ DZISIAJ ZA NASZEGO OJCA ŚWIĘTEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZDROWIE DLA PAPIEŻA
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

CZAJA zauwaz ze obnoszenie sie z wiara to co innego niz prawdziwa wiara
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

tak - ktos kontorwersyjna wypowiedz rzucil i ci modlacy sie katolicy wyzywaja go od kurw itp... gratuluje
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
redakta RUDY
Kontakt:

Post autor: redakta RUDY »

Walić kłótnie! Niestety to typowo polskie, trudno...
Odchodzi człowiek o którym wasze dzieci będą czytać w książkach.
Czy ktoś wierzy czy nie - RESPEKT...
...
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

-Przemooo- mylisz sie co dotego jak wyglada wybor papierza. Tam juz trwa mała wojna. no i jeszcze mam małe pytanie . skoro papierz jest taki sw. i czyni tyle dobra to moze mi odpowiecie czemu w afryce umiera tyle dzieci codzienie z głodu, czemu watykan nie zorganizuje jakies akcji dokarmiania tych ludzi , przeciez wszyscy wiedza ze watykan jest najbogatszym panstwem na swiecie? czemu zamiast dac jedzenie to nawołuja do modlitwy w intencji umierajacych w afryce, przeciez modlitwa ich nie nakarmi?
loko
Kontakt:

Post autor: loko »

Modle sie za Papieza bo to wedlug mnie Najwiekszy Polak w historii Swiata, ktory calkowicie poswiecil swoje cale zycie dla wiary, Polski i wszystkich ludzi bez wzgledu na ich wiare.Bedzie mi Papieza strasznie brakowalo...laczmy sie z Nim w bolu...
www.druidbicycles.com
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

Zakonczmy ten temat bo wynikły z niego same spory i konflikty.!!!!!!
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

jozekrj pisze:-Przemooo- mylisz sie co dotego jak wyglada wybor papierza. Tam juz trwa mała wojna. no i jeszcze mam małe pytanie . skoro papierz jest taki sw. i czyni tyle dobra to moze mi odpowiecie czemu w afryce umiera tyle dzieci codzienie z głodu, czemu watykan nie zorganizuje jakies akcji dokarmiania tych ludzi , przeciez wszyscy wiedza ze watykan jest najbogatszym panstwem na swiecie? czemu zamiast dac jedzenie to nawołuja do modlitwy w intencji umierajacych w afryce, przeciez modlitwa ich nie nakarmi?

WOOOOO dobre
ale ja Ci powiem dlaczego, ano dlatego ze kazdy woli ponapychac swoje kieszenie pieniedzmy i udawac ze mimo wszystko czyni dobro i zrzucac winy na sumienie innych !!!
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
bloszek
Kontakt:

Post autor: bloszek »

Wczoraj w jakims programie o życiu Papieża mówiono o tym, że lubił on jeździc na rowerze. Więc należy się dla Niego OGROMNY szacunek. Nie z tego powodu że był bikerem, ale że dla Polski i całego świata zrobił bardzo wiele
Jesli jesteś osobą negatywnie nastawioną do sytuacji jaka teraz jest, to poprostu się nie odzywaj. Ludzie na ma co tu bluzgać ludzi, którzy wypisują różne głupoty. Każdy dostał od Boga wolną wole, może wierzyć w Boga bądź też nie. Jeśli ktoś wybrał inna drogę to już jest jego sprawa. Ale nie podoba mi sie to że ci którzy nie wierzą w Boga potrafią wypisywać takie głupoty na temat papieża. To tak jakbys obrażał kogoś ze swojej rodziny. Wszyscy wierzący stanowią jedną rodzinę bez wzgledu na to jaki jest to rodzaj wiary.
Jeśli ktoś wypisuje w tym topic`u jakieś głupoty to poprostu !!!!!!!!!!OLEJ TO!!! Szkoda twoich stawów na stukanie w klawiature bluzg na temat takiego kolesia.

Papież jeździł na rowerze, także należy się dla NIEGO troche poszanowania(oczywiście nietylko z tego powodu!!!!!!!) to tak jakby odchodził któryś z Twoich kumpli. Wszyscy bikerzy jakby nie było stanowią rodzinę, także jeśli ktoś z bikerów ci bliskich by odchodził bez względu na jego wiarę byłoby ci smutno JESTEM O TYM PRZEKONANY!!!!

Do "jozekrj":
a czy Ty kiedykolwiek wspomogłeś jakiegoś biednego człowieka??Ja przyznam sie bez bicia nie wspomagam ludzi, któzy wyglądają mi na takich co by tylko na flaszke chcieli. Najlepiej dać im coś z rzeczy materialnych, no ba ale przecież oni chcą pieniądze, wtedy mówię sory. Wiadmow wtedy na jaki cel to pójdzie.
Takze zastanów się co Ty wogóle piszesz!!
GG 3891303 www.bike-team.kwidzyn.pl
ven0m_PL
Kontakt:

Post autor: ven0m_PL »

dzisiaj około 9:00 informacja o stanie zdrowotnym Papieżą na TVN i TVN 24
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

bloszek bardzo czesto odawałem swoje 2sniadanie (niewiele ale zawsze cos) a i nie napisałem zeby nad afryka rozucali pieniadze tylko zeby za te pieniadze kupili np: ryz. a i nie porownuj głodujacych dzieci ktore nie maja sie siły ruszyc bo sa tak osłabione do bezdomnego rzebrzacego w centrom miasta na tanie wino tylko poto zeby sie najebał i zapomniał gdzie jest i co robi jaki tryb zycia prowadzi.

gdyby nie dotacje Karola Wojtyły dla solidarnosci w czasach komuny to kto wie moze nie mogli bysmy sie cieszyc jazda na rowerze a bynajmniej na takich.
Wiedzmin
Kontakt:

Post autor: Wiedzmin »

[quote="bloszek"]Wczoraj w jakims programie o życiu Papieża mówiono o tym, że lubił on jeździc na rowerze. Więc należy się dla Niego OGROMNY szacunek. Nie z tego powodu że był bikerem,
Papież jeździł na rowerze, także należy się dla NIEGO troche poszanowania(oczywiście nietylko z tego powodu!!!!!!!) to tak jakby odchodził któryś z Twoich kumpli. Wszyscy bikerzy jakby nie było stanowią rodzinę, także jeśli ktoś z bikerów ci bliskich by odchodził bez względu na jego wiarę byłoby ci smutno JESTEM O TYM PRZEKONANY!!!!

kurde czlowieku i co ze jezdzil na rowerze i on ma byc twoim nowym bogiem przez to? niedlugo bedzie tu poziom babin dzwoniacych do trwam, moze jeszcze nikom ma uruchomic specjany nr na ktory bedzie mogli sie moglic albo wyslac sms z modlitwa? chcecie idzcie do kosciola a nie w taki sposob

szukasz argumentow na sile, to samo z ta jedna wielkarodzina, ludzie gina setkami tysiecy i jakos nie jest wszystkim smutno z tego powodu

budka, przemo, quake, jozekrj maja racje

a zakladajac takie topici dajecie popis jaki robicie show z smierci tego czlowieka, wg mnie nikom powinien zamknac topici zostawic jedynie 1 wiadomosc i niebylo by problemu
teh_pwnerer
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

hehe, chyba sam nie wiesz co piszesz...
quake pisze: (nie mam nic przeciwko niemu ale tez nie bede plakal jesli umrze bo musial bym plakac po kazdym umierajacym czlowieku na ziemi)
porownujesz papieza do kazdego czlowieka na ziemi, czyli rowniez do siebie...

czyz nie?

nie wiesz co piszesz? ile ty masz lat? ja 18 bede mial w tym roku i jakos umiem czytac i umiem pisac... ty za to ani jednego, ani drugiego...

szacunek papiezowi sie nie nalezy tylko od wierzacych...

ale tobie to trudno rozkminic.

ja nie jestem zadnym fanatykiem papieza... tylko zdaje sobie sprawe, ze jednym ogromny szacunek sie nalezy... nie za wysokosc rangi, ale za czyny.

a ty gowno wiesz i dlatego ukazujesz swoj poziom intelektualny...

ale czego powinienem wymagac co nie? wiedzy... heh. to zbyt duzo. pozdr.
thugrider@wp.pl
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

Tacy z was katolicy a jedziecie Kultena na maxa zamiast nadstawic 2 policzek....buhahahaha
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
Karol85
Kontakt:

Przemoo ma racje kazdy z was chce pokazac jaki to on jest gleboko wierzacy i ubolewajacy nad losem papierza phiiii.
Ja jestem ateista (zajrzyjcie do slownikow to cie dowiecie co to oznacza) ale mimo tego mam wielki szacunek do Papierza, uwazam tez ze na kazdego kiedys przyjdzie pora i wysylanie pojebanych lancuszkow na gygy to przesada itp. Wiem ze papierz zrobil duzo dla polski i innych krajow ale powinnismy mu dac "odejsc" w spokoju a nie pierdola o tym co 5 minut wszedze w TV na gg i nawet na DH-zonie....
Karol85
Kontakt:

P.S. Papierz w koncu sotka sie z Bogiem (o ile on istnieje)
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

widać że niektórzy tutaj(kulten, quake) pływają na bardzo niskim poziomie intelektualnym
ODPOWIEDZ