Dirt Jumper III
[quote="Xprot"]wkrecisz se srobki i powinno styknac..... bonie widzialem zadnego dja peknietego z wkreconymi srubkami[/quote]
Mialem wkrecone srubki i pekła mi korona... moim zdaniem to nie przez otwory... a przez to ze korona jest zabardzo wyfrezowana w tym miejscu :/
a generalnie cos trzela niczym modele z 2002 :/ w najblizszych dniach wysylam na gware bo szlag mnei trafia :/
pozdo :)
Mialem wkrecone srubki i pekła mi korona... moim zdaniem to nie przez otwory... a przez to ze korona jest zabardzo wyfrezowana w tym miejscu :/
a generalnie cos trzela niczym modele z 2002 :/ w najblizszych dniach wysylam na gware bo szlag mnei trafia :/
pozdo :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
ja go znam i kupowalem od niego 2 deorki (hamulec hydr.) i jeden byl zapowietrzony, jak mu o tym napisalem, to mi nie odpisywal, z gg tak samo. Ogolem nie polecam tego goscia :/ aha i jeszcze jedno, koles se zmienia ceny, kumpel (grooby :) dogadal sie juz z nim co do ceny, a ten naglwe powiedzial ze chce wiecej niz sie ugadali, albo ta sama sytlacja z kolem (tez mialem kupowac) koles podnosl cene z 450zl na 600zl (sic!). No wiec, jeszcze raz nie polecam :|
Ja was nie kumam. Pierdolicie w kółko że dj 2003 się łamie. Pokażcie jakieś sensowne foto to wam uwierze (sensowne nie po jakimś fizycznym dropie, czy niedolocie i pikowaniu przodem czy przyjeb.. w mur). Urzywam dj od około 5 miesięcy. Pojawiły się dwie ryski na koronie i stoją w miejscu, a po za tym jak od takich rysek w najcieńszym miejscu amora może się połamać cała korona. Tylko wszędzie słychać dj się łamie, wszystko się łamie. Ja w swojej kaierze połamałem 3 amorki, a jak połamie dj to znów kupie dj bo ten amorek jest wypasiasty a szczególnie 2003 bo o tym mówie i takiego posiadam. I nawet nie porównujcie go pracą do blacka, bo manitou nie ma polotu. Tyle mojego pitolenia i możecie mnie jechać ale takie jest moje zdanie. A co do tematu to jak chcesz dj to ja Ci go szczerze polecam i bierz bezzastanowienia, tesz się na początku bałem tego ze się *******, ale jak bym miał wszytkich słuchać to bym na boso chodził albo się z domu nie ruszał.
Dam dupy za gar zimnej zupy....