Pomódlmy się za Papieża!!

forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

kulten pisze:żygać się już chce od Waszych orgazmów na temat tego starego pryka w sukience!!

tysiące innych ludzi umira dziennie na raka i jakoś nikt tego faktu nie roztrząsa.. a tu jeden kmiotek z głupiej im ciemnej polski umiera i od razu robią więlką aferę.

religia jest dla słabeuszy!!

aaaaammmmmmmmeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn!!
jesteś żałosny...
ten czlowiek oderał bardzo ważną rolę w historii naszego państwa, to on podtrzymywał na duchu tych ktorzy walczyli o to bys fagasie mógł dzisiaj jezdzić na rowerze a nie chodzić na pochody niosąc portret stalina albo stać godzinami po kawałek zjeba który miał przypominać masło...

szanuje twoj punkt widzenia i nie bede cie do niczego przekonywal ale proponuje ci żebyś stosował troche mniej gówniarsko-zbuntowany sposób wyrażania swoich poglądów.

zastanów sie nad soba troche...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

poza tym zuważcie że szacunek i pamięć należą się każdej ważnej i wybitnej osobie w dziejach świata która odchodzi.
Ale Papież jeszcze nie odszedł i przestańcie mówić o nim jak o umarłym...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

Karol85 pisze:Wiem ze papierz zrobil duzo dla polski i innych krajow ale powinnismy mu dac "odejsc" w spokoju a nie pierdola o tym co 5 minut wszedze w TV na gg i nawet na DH-zonie....
niby tak powinno byc... ale skoro to wszystko dotyczy tak wielu ludzi... trudno to przemilczec... jak umiera (nieoficjalnie) najwiekszy owczesny czlowiek...

a poza tym papiez chcial zeby ludzie wiedzieli w jakim on jest stanie... i tylko media mogly umozliwic dotarcie informacji na taka skale.
thugrider@wp.pl
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

ja uważam że media troche przeginają.. w tej sytuacji cały czas jest poruszany tylko ten temat w tv.. prócz tego ludzie przesyłąją sobie nawet łańcuszki na gg.. bez sensu.. papież to też człowiek i myśle że chciałby umrzeć bez jakiegoś wielkiego rozglosu.. chociaż modlitwe w jego intencji jak najbardziej rozumie~!
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Jestem ateistą, papież jest dla mnie Kimś wielkim. Uczynił tyle dobra i mimo słabości dalej je czyni. Tu nie wazna w tym momencie jest religa wazne jest to ze umira wielki człowiek, nasz rodak kóry zrobił dla świata bardzo wiele, możliwe że odejcie ale pozytywne odczucia zostawi w nas na zawsze. Nasze pokolenia mogą jusz tego niedoczekać że Polak zostanie papieżem. Modlić się nie bede bo nie mam do kogo, ale wierze głęboko ze z Janem Pawłem II będzie dobrze.
Dam dupy za gar zimnej zupy....
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

Papież nie żyje... ;(

[*]
AMOEBA
Kontakt:

Post autor: AMOEBA »

niestety.. każdy musi kiedyś umrzeć.. :(
com_bayn
Kontakt: