Tanie, Polskie piasty na qr20
Tanie, Polskie piasty na qr20
Witam! Będę robił piasty, pod qr20, uszczelniane zimeringami itp, na maszynach itp... potrzebuje opinii pkoszt okolo 150 zeta
musialbys zejsc na granice 100 zlociszy
bo malo kto kupi niesprawdzona piaste jak moze odrzucic 50zł i miec pewna piaste :D
patent nie glupi
mysle ze jakbys puszczal po 100-120
to by bylo wiecej chetnych i bardziej bys na tym zarobil :D
ilosc szprych 32/36/48 ?
i wysokie kolnierze (fajnie wyglada :P
i zeby nie byly fioletowe/rozowe (sector wybacz :P )
najlepiej czyste bez zadnej naklejki (taki szczegol)
i zeby mocne byly
jak piasty beda w sprzedazy to moze sie amorka na qr20 dorobie :D
zycze powodzenia
pozdro
bo malo kto kupi niesprawdzona piaste jak moze odrzucic 50zł i miec pewna piaste :D
patent nie glupi
mysle ze jakbys puszczal po 100-120
to by bylo wiecej chetnych i bardziej bys na tym zarobil :D
ilosc szprych 32/36/48 ?
i wysokie kolnierze (fajnie wyglada :P
i zeby nie byly fioletowe/rozowe (sector wybacz :P )
najlepiej czyste bez zadnej naklejki (taki szczegol)
i zeby mocne byly
jak piasty beda w sprzedazy to moze sie amorka na qr20 dorobie :D
zycze powodzenia
pozdro
mozartt pomysł masz bardzo dobry
a co do ceny to jest naprawde bardzo atrakcyjna uwierzcie mi ze 150 zł to nie duzo dla przykładu jedno łozysko kosztuje 25zł
wiem co mówie bo sobie robiłem piaste na os 20mm i wiem jaki jest tego koszt jesli wykonanie korpusu jeszcze trzeba komus zlecic to niewiele mozna zarobic,ja miałem o tyle dobrze ze cały korpus wykonałem sam własnorecznie w szkole za friko rzecz jasna
a co do ceny to jest naprawde bardzo atrakcyjna uwierzcie mi ze 150 zł to nie duzo dla przykładu jedno łozysko kosztuje 25zł
wiem co mówie bo sobie robiłem piaste na os 20mm i wiem jaki jest tego koszt jesli wykonanie korpusu jeszcze trzeba komus zlecic to niewiele mozna zarobic,ja miałem o tyle dobrze ze cały korpus wykonałem sam własnorecznie w szkole za friko rzecz jasna