Dzisiaj(02.04.2005r.) złamałem rame(Point- Projekt X Dual). Wcześniej byłem bardzo nawet zadowolony z niej ale teraz myśle że to jedna wielka DUPA!!! Słyszałem że podobno mało osób połamało tego "Pointa" i nie wiem czy jakieś same lamy na nim jeżdżą że nikt go nie połamał czy co??:| Więc pytam- Czy ktoś oprucz mnie złamał pointa albo wie ile osób go połamało?? Możecie dołączać swoje photki(Ale tylko Pointa- złamanego) www.demoo.vipserv.org
Właśnie w sposób śmieszny bo ogólnie skacze na sporych hopach i ogólnie katuje sprzęt ale tym razem skakałem na górce Skarbowców(kto z Wrocka ten wie gdzie to:]) a na tej górce największa wyskocznia ma ok. 30 centymetrów<lol> Skakałem, skakałem, skakałem i jebud nagle- tył rowera zgubiłem na ryju ślad bierznika przedniej oponki a stery jakoś dziwnie zaczeły szorować po ziemi:P
heh juz było kiedys o złamanym poincie wiec poszukaj jak chcesz zobaczyc bo były zdjęcia nwet..nie jestes pierwszy i nieostatni...i ekhm..niewiem czy mam ci współczuć czy gratulowac..bo to jednak kolejny wypadek chyba ze dostaniesz nagwarancji nową...raczej będe współczuł..
pozdro500
heh juz było kiedys o złamanym poincie wiec poszukaj jak chcesz zobaczyc bo były zdjęcia nwet..nie jestes pierwszy i nieostatni...i ekhm..niewiem czy mam ci współczuć czy gratulowac..bo to jednak kolejny wypadek chyba ze dostaniesz nagwarancji nową...raczej będe współczuł..
pozdro500
nie wiem czy połamanie pointa to wielki wyczyn (chociarz sam nie połamałem jeszcze żadnej ramki:)), ale zastanawiam sięczy ktoś z was słyszał o połamanym Streetlegalu ? :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
TwojaStara! ty nie jestes jakis ułomny czasem?? :>:>:>:> co ty bys chcial od ramy za 360zł??????????? no własnie i czy wiesz co to zmeczenie materiału??? oj obawiam sie ze nie
Ale weź powiedz co sie stało dokładnie. Nie jestem z wrocka więc nie wiem co za górka na skarbowcu. Wylądowałeś na płaskie i ci rame rozwaliło ? bo jezeli to byla mala wysokosc to rama nie peka tak poprostu ( imho ). albo pojawiają sie drobne pekniecia ( "pajączki" ) i po kolejnych skokach się one powiekszają aż do pekniecia ramy, albo serwujesz rame takie przeciążenie że nie moze tego znieszc ( super wysoki drop, pikowanie na przód, wziecie lądowania miedzy oba koła ). no nie wiem. napisz cos wiecej.
On , wie co to jest zmeczenie materialu ej Fuga ty zlamales to na tej malej chopce z dziura :P czy co ?? Bo jak cos to moge ci skolowac GIANTA stalowego (cro-mo) zebys mogl wogule jezdzic :-) ale nie na 100% ale postaram sie :)