PAPIERZ UMARŁ
-
- Kontakt:
Przecież to jest żałosne, co to ma być wogóle ?! że jak postawicie sobie 2 nawiasy i gwiazdkę to że w jakiś sposób cześć oddajecie?! albo łańcuszki czy opisy na gg? wstyd mi za was plastikowe ludziki, lepiej się pomódlcie, do kościoła przejdźcie bo taka wiara na pokaz to NC..
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
dokladnie moim przedmowcy maja racje po co to wszystko ? pomodliliscie sie chociarz ? byliscie w kosciele ? odeszliscie od kompa ? internetowa modlitwa to nie wszystko !!! ja Go bardzo szanowalem i wierze ze jest mu lepiej po smierci , ale nie wierze ze te statusy cos dadza wszystko jest na pokaz wszystko jest po to zeby sie pochwalic jakim to sie jest katolikiem
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Ludzie nie trzeba sie smucic.Ojciec Świety jest teraz szczesliwy. Zawsze to mowil i byl swiadomy tego ze kiedys pojdzie do Pana.Ja z logicznego punktu widzenia wiem,ze mu jest lepiej teraz....ale qrcze, mimo wszytsko egozim ludzki tez robi swoje i nikt o tym aspekcie nie mysli.
POKOJ JEGO DUSZY
PANIE PRZYJMIJ GO DO SWEGO KROLESTWA
POKOJ JEGO DUSZY
PANIE PRZYJMIJ GO DO SWEGO KROLESTWA
-
- Kontakt:
zmarł jeden z najwybitniejszych polaków... osiągnał w swoim życiu wszystko co mógł, stanął na szczycie świata... a za razem zawsze był dobrym człowiekiem... możesz być nie wierzący ale szacunek dla tego człowieka się należy...
pozdrawiam
w żałobie
d3
ps. tu nie chodzi o wiare... tu chodzi o hołd dla tak wielkiego czlowieka jakim byl Ojciec św. - w boga nie wierze... Papieza szanuje...
pozdrawiam
w żałobie
d3
ps. tu nie chodzi o wiare... tu chodzi o hołd dla tak wielkiego czlowieka jakim byl Ojciec św. - w boga nie wierze... Papieza szanuje...
Tyko czekałem asz wybuchnie ta beznadziejna gadka. Ludzie tu nie chodzi o religie czy o wiare. Tu chodzi o pamięć za wielkim człowiekiem, za wielkim Polakiem. Wiara tu nie ma nic do rzeczy. Jestem niewierzącym i sram na tą całą relige na żadko, ale śmircia papieża bardzo się przejołem. Nie szata zdobi człwieka, ceńmy go za to jaki był a nie kim był, i nie oceniajmy ludzi po wierze, bo ona w tym momencie nie ma nic do rzeczy. Teraz pamięc za wielkim człowiekiem jest ważna, niech na zawsze pozostanie w naszej pamięci i sercach.
Dam dupy za gar zimnej zupy....