regulacja grimeca 2
regulacja grimeca 2
witam Panowie
jak wyregulowac ten hamulec, nie mam instrukcji, dlatego sie pytam. Nic nie znalazlem bo wyszukiwarka jest zepsuta.
Pozdrawiam
jak wyregulowac ten hamulec, nie mam instrukcji, dlatego sie pytam. Nic nie znalazlem bo wyszukiwarka jest zepsuta.
Pozdrawiam
w grimece 2 z tego co pamiętam jest regulacja zacisku... tzn jego ulozenia.. (taka galeczka metalowa wlasnie na zacisku) i prucz tego masz takom śrubke przy klamce tam mozesz regulowac sile hamowania bodajrze.. czy tam nacisk.. nie wiem czy są jeszcze jakieś regulacje(możliwe że odległości klamki).. ale wydaje mi sie ze nie..
regulacja odleglosci tych klockow od siebie
chodzi o taka galreczke ktora sluzy(chyba:D) do wylewnia oleju?AMOEBA pisze:w grimece 2 z tego co pamiętam jest regulacja zacisku... tzn jego ulozenia.. (taka galeczka metalowa wlasnie na zacisku) i prucz tego masz takom śrubke przy klamce tam mozesz regulowac sile hamowania bodajrze.. czy tam nacisk.. nie wiem czy są jeszcze jakieś regulacje(możliwe że odległości klamki).. ale wydaje mi sie ze nie..