pedały Kona jackshit
pedały Kona jackshit
Yo
mogę kupić pedały kona jackshit (czyli platformówki), w dobrym stanie.
tylko się tak zastanawiam czy tak naprawde to są zwyklaki na kulkach czy może maszynówki.
Wiecie coś na ten temat??
pozdro
mogę kupić pedały kona jackshit (czyli platformówki), w dobrym stanie.
tylko się tak zastanawiam czy tak naprawde to są zwyklaki na kulkach czy może maszynówki.
Wiecie coś na ten temat??
pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/
mam te pedaly od poltora roku
nie wiem co maja w srodku bo ich nie rozkrecalem...
narazie wszystko jest z nimi ok dostale malych luzow ale jak to z pedalami troszke zawsze beda.... natomiast jezeli chodzi o trzymanie buta to nie jezdzilem na lepszych..... sa duze stoi sie na nich bardzo stabilnie i swietnie trzymaja piny... ani razu nie zsunela mi sie jeszcze noga
naprawde polecam swietne pedaly :) kazdy kto na nich stanie jest zachwycony :)
nie wiem co maja w srodku bo ich nie rozkrecalem...
narazie wszystko jest z nimi ok dostale malych luzow ale jak to z pedalami troszke zawsze beda.... natomiast jezeli chodzi o trzymanie buta to nie jezdzilem na lepszych..... sa duze stoi sie na nich bardzo stabilnie i swietnie trzymaja piny... ani razu nie zsunela mi sie jeszcze noga
naprawde polecam swietne pedaly :) kazdy kto na nich stanie jest zachwycony :)
Let's Ride!!!!!
sa dwie rozne wersje... w tegorocznej konie shred i scprap sa te same z niewymiennymi pinami i sa shitowe (lepsze sa te vp za 55zl) a te z wymiennymi juz (podobno) sa w miare ok. one sa w konie stuff i wyzszych.
hm na tych drugich nie jezdzilem wiec nie wiem bede mial okazje przekonac sie jak z sidem sie zobacze :]
poza tym sid jak ty mozesz ocenic platformy jak tera jezdzisz na spd :]
hm na tych drugich nie jezdzilem wiec nie wiem bede mial okazje przekonac sie jak z sidem sie zobacze :]
poza tym sid jak ty mozesz ocenic platformy jak tera jezdzisz na spd :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
pedaly
Oki, dzięki
mogę je mieć z kony stinky dee luxa z 2003 roku, daltego zapytałem
czyli generalenie je chwalicie??
bo teraz mykam na tych czerwonych welgo no i po 3/4 roku są w juz w beznadziejnym stanie (żeby nie powiedzieć agonalnym hehehe). Choć specjalnie o nie nie dbałem, to jest niestety fakt.
pozdro dla wszystkich
mogę je mieć z kony stinky dee luxa z 2003 roku, daltego zapytałem
czyli generalenie je chwalicie??
bo teraz mykam na tych czerwonych welgo no i po 3/4 roku są w juz w beznadziejnym stanie (żeby nie powiedzieć agonalnym hehehe). Choć specjalnie o nie nie dbałem, to jest niestety fakt.
pozdro dla wszystkich
http://www.pinkbike.com/photo/2292274/
-
- Kontakt: