PAPIERZ UMARŁ
Dzis, wczoraj - ludzie modlili sie o cud...o zdrowie dla Papieza, ja pomodlilem sie o zakonczenie jego meki.
Nie ukrywajmy ostatnie miesiace widac bylo kiedy wystepowal publicznie ze jest w tragicznym stanie, a trzyma sie tylko dzieki lekom stawiajacym na nogi (chwilowo).
Pamietam jak przyjezdzal do Polski ,jak przemawial,nauczal i takiego chce go zapamietac.
Zrobil bardzo duzo, niestety juz odszedl....nie ma co rozpaczac...taka jest kolej rzeczy, raczej kierujmy sie ku refleksjom i tym czego nas nauczyl wlasnym zyciem.
Nie ukrywajmy ostatnie miesiace widac bylo kiedy wystepowal publicznie ze jest w tragicznym stanie, a trzyma sie tylko dzieki lekom stawiajacym na nogi (chwilowo).
Pamietam jak przyjezdzal do Polski ,jak przemawial,nauczal i takiego chce go zapamietac.
Zrobil bardzo duzo, niestety juz odszedl....nie ma co rozpaczac...taka jest kolej rzeczy, raczej kierujmy sie ku refleksjom i tym czego nas nauczyl wlasnym zyciem.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970
-
- Kontakt:
powiedźcie mi..... co o tym myślicie??
Karoł Wojtyła odszedł w wigilię święta Miłosierdzia Bożego. Święto to ustanowił sam na pierwszą niedzielę po Wielkanocy, kanonizując w tym dniu w 2000 roku siostrę Faustynę Kowalską. czy to nie jakiś znak??
Karoł Wojtyła odszedł w wigilię święta Miłosierdzia Bożego. Święto to ustanowił sam na pierwszą niedzielę po Wielkanocy, kanonizując w tym dniu w 2000 roku siostrę Faustynę Kowalską. czy to nie jakiś znak??
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl
...nie deptaj trawy... skacz!! :D
...nie deptaj trawy... skacz!! :D
[*] [*] [*]
LIMAK popieram...
Limak pisze: Ludzie nie trzeba sie smucic.Ojciec Świety jest teraz szczesliwy. Zawsze to mowil i byl swiadomy tego ze kiedys pojdzie do Pana.Ja z logicznego punktu widzenia wiem,ze mu jest lepiej teraz....ale qrcze, mimo wszytsko egozim ludzki tez robi swoje i nikt o tym aspekcie nie mysli.
LIMAK popieram...
zgadzam sie tu z kilkoma osobami sam nie chodze do koscioła ale w BOga wierze i to zepomodlilem sie i nie ukrywam swojego smutku to ma byc od razu na pokaz oddaje cmu hold bo ten czlowiek byl dla mnie wielkim autorytetem teraz mu jest na pewno lepiej niz w tym cierpieniu niech spoczyuwa w spokoju
teraz wszystko zalezy od nas posluchajmy jego ideologi i zrobmy wkoncu cos z ta polska z nami samymi zebysmy mogli zyc godnie i z czystym sumieniem..................
teraz wszystko zalezy od nas posluchajmy jego ideologi i zrobmy wkoncu cos z ta polska z nami samymi zebysmy mogli zyc godnie i z czystym sumieniem..................
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: