Jak myslicie co bedzie lepsze do takiego amorka?? Nowy Dragstar 14" kameleon, czy używany Trek Bruiser.Nie chce zeby mi główke ramy urwało przy jakimś skoku na płaskie:(.Wiem ze bruisery pekaja na tylnich widełkach.A jak kupie uzwanego na dodatek to moze byc nieciekawie.Znowu w dragstarach główki przy 2-półkach podobno pekają;/. Amor ma 155mm skoku.Doradzcie mi co kupic:). (Poiny,destroyery i dartmoory odpadaja).
Niezla opcja, ja zawsze myslalem ze to amor sie kupuje pod rame a tutaj odwrotnie. Szczerze mowiac to uwazam ze ten DO triple to bardzo badziewny amorek juz wolalbym normalnego drop offa z 2003. Ale jesli mialbym cos zaladowac pod 155m to machnolbym sobie NSX bitcha, tylko ze to chyba juz wieksza polka cenowa.... na dragach trekach nie jezdzilem wiec sie nie wypowiadam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=285788 np tu jest drag z jakims amorkiem co ma dosyc duzy skok widzialem tes zdjęcia z juniorem, 888 i innymi dwupółkami i jak ludzie jeżdzą to znaczy że jakoś daje rade i chyba nie pekają. Ja niestety niemialem okazji sie przekonac jak sie jezdzi itp.
koło przod: DoubleTrack,Dt championBlacmShimano m475
I widelec CMP (jak nowy)gg 9669817
Ja ma draga z dj 2004 i sie jezdzi calkiem fajnie,ale jezdzilem na dragach z boxerem i juniorem,wszystko z nimi dotad jest dobrze,calkiem fajnie sie jezdzilo.
ten amor idealnie bedzie pasował do mojej ramki wiec mozemy sie zamienic ja daje delte i masz problem z głowy bo jak wiadomo delta i drag to bardzo przetestowane połaczenie i drag nie peka