SUKINKOT Z KRAKOWA!!!!

budi
Kontakt:

SUKINKOT Z KRAKOWA!!!!

Post autor: budi »

Cześć Chłopaki!
trochę dziko, ale naprawdę bardzo proszę wszystkich Krakowiaków o pomoc. Potrzebuje namiarów na pewnego gościa, który jest oszustem i sprzedał mi zajebany sprzęt. Jakiś czas temu połamałem amorka(Manitou Six Elite) ale stwierdziłem że flaki ma ok więc szukam jakiegoś takiego z rozwalonymi flaczkami i będzie OK. Tak też się stało, znalazłem w pewnym serwisie Six'a "z rozwalonym tłumikiem" i sobie go kupiłem. Przełożyłem flaki i ok. Nawet go do bika nie założyłem bo w międzyczasie kupiłem sobie sztywny widelec od bruisera. No to wiadomo, szkoda żeby się amoś kurzył to go postanowiłem sprzedać. Poszedł do Świdnicy, ale tam okazało się że jest pogięty i w ogóle prawie nie chce działać. Oddałem klientowi kasę i dostałem sprzęt z powrotem. I teraz jest problem, bo jako że nie brałem amora osobiście tylko przez serwisanta to nie mam namiarów na oszusta. Ten serwisant przez którego go brałem to też jest skurczybyk nie mniejszy i nie poda mi za kija namiarów bo za dużo nie wie,a tym bardziej że dziś go najechałem tak że w ogóle pewnie nic mi nigdy nie powie. Wiecie, straszna kicha jest bo teraz jestem o troche zeta do tyłu i nie mam co zrobić a jeździć za bardzo też nie mogę bo nie mam przez to wszystko kasy na nowe korby... Ten gość ma na imię Piotrek jego numer to 501 387 121 i cóż... tyle wiem... podjąłbym oczywiste kroki tylko nie mam żadnego bliższego kontaktu do niego... I tu pomóżcie... potrzebuje wiedzieć gdzie gość mieszka, jak ma na nazwisko na jakim biku śmiga itd... Może wy wiecie prosze pomóżcie bo chamstwo to teraz sie straszne szerzy a on jest zwykłym oszustem a ja chce odzyskać moją kase...

kontakt do mnie:
Piotrek(4400)
mandaryn87@wp.pl

Bardzo serdecznie Was proszę o pomoc, jakiekolwiek dane, koleś jeszcze w zimie jeździł na tym Manitou Six Elite pewnie w lasku itd...

UWAGA! tylko nie pomylcie go ze mną bo też jestem Piotrek i też jeździłem na manitou six elite...

Z GÓRY DZIĘKI ZA JAKĄKOLWIEK CHOĆBY NAJBARDZIEJ BŁACHĄ INFORMACJĘ!!!!
big black bike
emmanton
Kontakt:

Post autor: emmanton »

ja nie pomoge sorry ale wspolczuje strata kasy to zonk...
...wspolczuje jeszcze raz
!!! HARDCORE SZCZECIN !!!
EmBond
Kontakt:

Post autor: EmBond »

chujoza się szerzy :P chętnie bym pomógł ale ja nie z Kraka
The Power Is On Your Side !!!
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

nierozumiem co napisales ....... jutro przeczytam jeszcze raz ....... moze zaczaje :D mam nadzieje :D
badam
Kontakt:

Post autor: badam »

skoro go kupiles w serwisie jako uszkodzony to sie nie dziw ze jest krzywy.czy on mowil ze tylko wnetrze jest popsute??
Qcor
Kontakt:

Post autor: Qcor »

tak tak stary trzeba wypytac o wszytsko- ja kupowalem v-ki xt od gnojka jakiegos. "aaaa super uzywane 2 miechy, super stan, 2 miechy n anich jezdzilem, i to nie z zadka" No to se mysle 190 zl za 2 szczeki xt prawie nowych ok .Upewniam sie ze napewno ino 2 michy maja, fotek nie stety nie ma ale ****... kupilem. Przyszly patrze a hample jak po 2 latach i 2 miesiacach uzytkowania. Pytam gnoja kurwa jak to 2 michy,a on no ze tak kupil od jakiegos kolesia uzywane i je 2 miechy uzywal....
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

widziały gały co brały
http://www.s-cam.pl/
budi
Kontakt:

amor jak go brałem to nie był skręcony więc nie wiedziałem że nie w porządku a kolo mówił że tylko pieprznięty tłumik prościutki i wszystko gra
big black bike
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

a przez ktory serwis kupowales??
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no kurwa chamstwo jakich mało ;( takiego to dorwać i zajebać :D
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

to powiedz wyrażnie o kogo Ci chodzi i na czym Ty jeździsz
Ty jesteś 4400 ?? cz ten koleś to 4400
powiedz z jakiego serwisu brałeś ten amor
zobaczymy co się da zrobić
pozdro

i kurwa ludzie opanujcie się nie kupujcie tego co myślicie że jest wypas proste i w ogóle nówka nie śmigana!!!
budi
Kontakt:

tak Grzesiu to jestem ja a ten serwisant to jest Michał z Tarłowskiej
big black bike
ODPOWIEDZ