Ja bralbym DUO, jest na bank lzejsza 2-2,2 kg to 1 , 2 fajniej wyglada, 3 kup sobie od wookiego z racji ze koles ode mnie z miasta wiec jak sprzeda to postawi browara :) a 550 to dobra cena - chyba :) 1/3 sklepowej wiec cacy
Durf..kIm ty wkoncu jestes do **** ...nie czaje CIe..jetes z mojego miasta i Cie nie znam...a pzoatym z kad ty masz wiedziec co lepiej jak ty prawdopodobnie ejzdizsz na rolkach>??<
duo jest bezkompromisowo leprze niz zwykły pitbul.roznia się dolna róra.w duo ta rura jest zespawana na całej długosci tak jak ma p3.inne ksztauty rur.bodajze tylko 1 rozmiar.duo to legendarny duncon do jawiekszego katowania.jest mniejwiecej standardu cocka.wiec sam widzisz
hmm amorek mysle ze 130 bylo ok ale przedzial 100-130 generalnie
mam p3 i dolna rura w duo jest taka jak gorna w p3 :) czyli taki profil robia go tez w Orange
co do ramiki mojej to chyab sprzedana ale ...narazie 2 chetnych i zaden nie powiedzial sakramentalnego tak :] takze jak ktos ma juz kase i moze wplacic ( moge na allegro wystawic ) to czekam gg 6966102 ( czesto niewidoczny )
ps duo byly 2 rozmiary 14 i 16 a standard cuz dla mnie lepszy jednak niz cock ale nie bede sie klocil poprostu moje zdanie
haki moze juz nie beda pekas ale mi w pitbullu z 2004 za pierwszym razem poszly chaki a za drugim tylne widelki zaczyly odpadac od reszty ramy podejrzeam w tym roku bedzie podobnie