bez urazy ale ten 4play zupelnie mi sie nie podoba a juz na pewno nie za ta cene ja np dalem ciala bo moglem miec nowke Be One Dual size S za 500 zl no ale zgapilem sie i tyle... ja jednak obstawialbym Morpine za 2000 albo Speca P3 za 1500 ze wskazaniem na Banshee.
3,143k4r2nie no spoko kazdy na inny gust ja mówie to co mysle.a tak wogóle to jak znajdziesz woodmana to bierz bo sa kazackie chociaz na marginesie to rowery do streetu albo trialu.do durtu sie nie nadaja.nawet nie ma tam takiego modelu.no jest jeszcze model do 4x.a p3 wcale nie jest taki super...morphina jest znacznie leprza:P
A może chciałbys RB bandit FR 170mm soku, damper DNM, super stan, bez luzow wgniecen, pekniec, czy jakichkolwiek innych problemow cena 1350zł.....jak cos mofe dac linka do allegro;] pisz na maila frirajd@op.pl, mam tez luneti dh:P 240mm skoku za 900zyka
MorphineRider - a jezdziles juz na niej ? czy tylko stoi w pokoju ? Bo z tego co ostatnio rozmawialismy to nie miales kol i masy czesci wiec chyba podniecasz sie morphine na sucho...