nokia downhill cup 2005 ?
nokia downhill cup 2005 ?
kłoce sie z kumplem bo on uwaza ze jest puchar nokii w tym roku....moglibyście mu napisać ZE GO nie MA!!! :) powiedzial ze to sa zawody o których "ci co trzeba" wiedza i ich sie nie reklamuje ...bez śmiechu :) ...a tak poważnie to wiecie czemu ich nie ma? chodziło o kase?
-
- Kontakt:
Paul_ems pisze:O ile mi wiadomo to nie podobno ale poprostu sie wycofała (z tego powodu kupiłem Siemensa :P) poza tym jeszce do końca nie wiadomo czy nie będzie. Bo jeśli się znajdzie sponsor to dlaczego nie.
bedziesz żałował...
ja miałem dwa siemensy i do końca zycia bede bluzgał tą gównianą firmę...
Nie ma na swiecie drugiej firmy ktora robi telefony na ktorych glupiego sms-a pisze sie 10 minut bo telefon na wcisniecie jakiegokolwiek klawisza reaguje z predkoscia tworzenia sie lodowca...
kto to widział żeby kurwa w telefonie ktory ma konkurowac z taka np nokią 6230 gry i z reszta cała reszta aplikacji ładowały się po kilka minut???
przecież siemens to jest żenada, kiedy chcesz pograć to z rańca musisz wybrać grę i tak koło pory obiadowej możesz zacząc myśleć nad wyborem postaci, a jak dobrze pojdzie to wieczorem sobie pograsz.
ogolnie mi nie zalezy na tym zeby grac na telefonie ale to jest na prawde wkurzajace kiedy jedziesz do szkoly godzine albo poltorej stojac w korku i jedyna rozrywka jaka masz to patrzenie na innych rownie zadowolonych jak ty ludzi (bo autobus jest tak zajebany ze nie widac okien...)
szczerze nienawidze tej firmy ktora robi najgorsze telefony na swiecie.
dobra, koniec tych wyodów bo zaraz rzuce molotovem w monitor... :)
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Ja jestem z Ustronia i na czantori juz sie nie pościgamy. Próbowalismy to załatwic jako osoby prywatne no i sie nie udało ponieważ nadleśliczy jest chorym głupim człowiekiem. Będziemy to jeszcze załatwiac jako klub "KS Wisła" moze wtety sie coś uda załatwic ale zawodów na czantori nie będzie a szkoda bo mamy na niej 3 super wypasione trasy no ale to już nie ma znaczenia.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
ja mam simensy od początku zycia
obecnie mam 6 simensa i nigdy nie zrezygnuje z tej marki
sa zajebiste duzo lepsze od nokii sony-ericksonów i innych
w niedziele odebrałem noy telefon
siemens M65 rescue edition i jestem super zadowlony
miałem
A55
C55
M55
MC60
SX 1
i teraz M65 rescue
na żadnego nie narzekałem i nie bede
te telefony sa zajebiste
Ojciec ma nokie 6680 i ciagle sie wylacza ma problemy zawiesza się i ma nietrwalą obudowe
matka ma 7280 i tez są ciągle problemy, a to się nie chce otworzyć, albo się wyłacza
nokia to gówno jakdla mnie
dlatego rezygnoja ze sponsorowania bo coraz mniej ludzi ich kupuje
obecnie mam 6 simensa i nigdy nie zrezygnuje z tej marki
sa zajebiste duzo lepsze od nokii sony-ericksonów i innych
w niedziele odebrałem noy telefon
siemens M65 rescue edition i jestem super zadowlony
miałem
A55
C55
M55
MC60
SX 1
i teraz M65 rescue
na żadnego nie narzekałem i nie bede
te telefony sa zajebiste
Ojciec ma nokie 6680 i ciagle sie wylacza ma problemy zawiesza się i ma nietrwalą obudowe
matka ma 7280 i tez są ciągle problemy, a to się nie chce otworzyć, albo się wyłacza
nokia to gówno jakdla mnie
dlatego rezygnoja ze sponsorowania bo coraz mniej ludzi ich kupuje
A tam
ja wam powiem tyle |e ten |art jest dobry , ale wole noki bo mam 5210 i spokojnie mog si wywraca na DH -choc mi sie to nie zadrza- i trzyma sie niezle tylko szkoda zenokie czesto maja to ze gkubia fale;/ ale tak to dobre telefony:) a zeby bylo cos do tematu to szkoda ze sie wycofala nokia bo przydal by sie nowy kom,...no puchar polski tez dobrze jak bedzie ale bez nagrody glownej za wygranie przezemnie pucharu fajnego telefonika:P
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631