Ostatnio połamałem ramke i zastanawiam się nad kupnem nowej. Nie mam dużo kasy więc na Streetlegala mi nie styknie:(. Wiem że już gdzieś na bank padło to pytanie ale nie chce mi się szukać:P- Co sądzicie o Destroyerze Jumpie?? Kieruje to pytanie do posiadaczy owej ramki. Czy słyszeliście że komuś pękła?? Jak tak to gdzie i czy ktoś kto ją złamał mocno katował oraz po jakim czasie śmigania pękła?? I jak się wogule na niej jeżdzi z widelcem o ok 90mm skoku?? Z góry dzięx- za sensowne wypowiedzi;)
destroyer no coś dobra ale nie najlepsza kumpel jezdzi i sie trzyma na wet nie jest taka ciężka a na chopy to sie idealnie nadaje... a co do amora to ma rst 130 mm i wpożo !!!
ja bym wolał jeszcze dozbierac ...
Cypiss. Yasiu ma rst 120... Ale wracaja do destroyera to dobry wybór. Ale ja bym wziął ballistica. Chyba że coś ciekawego na allegro lepszego znajdziesz
Ballisticka nie chce bo nie podoba mi się jakoś(znaczy że wole Destroyera) i mam już dość ram z aluminium. Wole stalowe bo można spawać i zanim pęknie całkiem to zazwyczaj daje ostrzeżenie(pajączki albo zgięcie)
poszukaj na allegro tyci cierpliwosci i kupoj aganga ....a jak chcesz stal to ten destroyer moze byc(ostatnio u nas w lodzi jeden zostal polamany) www.fr-squad.go.pl poszukaj w crasch section.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Się zastanowiłem i to dobrze bo ledwo mi kasy styknie na tego Destroyera a co dopiero na NSXa. Bym musiał na niego zbierać w pizde czasu a ja już nie wytrzymuje:(
Destroyer co pekl to byl Kudłatrego a on smiga calkiem calkiem mial w nim DJ ale chyba 110mm....wez sobie luknij w galerii z 26.12.04 www.fr-squad.go.pl. A tak to Dex mogles widziec mojego kumpla KoSa on tez ma czarnego jumpa i mieszka w okolicy piotrkowskiej ma jakis widelczykl chyba suntour stary ale nie wiem.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side