tak tak tak ja tez tak chce....zabierzcie mnie ze sobą!...będzie fajnie...noi pokazemy kto żondzi tym miastem i będzie okazja by pooglądac pojty i dziur(o)y kolegów...ooo jaaa!
jezeli pojedzie duzo osob to bydlo zrobi sie samo , sama jazey w tyle osob mozna nazwac bydlem :P no i dajcie jakis konkretny termin kiedy jest masa , pozdrawiam :]
a ja mam inną propozycje... masa masa ale moze by tak jako grono rowerzystów uczcić w jakiś sposób śmierć papieża?? we czwartek o godzinie 17 pod kościołem Mariackim rozpoczyna sie 'Biały marsz" zakończony mszą na błoniach. Może by pokazać ze my tez jestesmy ludzimi i ze nie tylko brudzimy ubrania w autobusach. ludzie po takim geście z naszej strony bedą nas postrzegac inaczej. Jednoczy sie Wisła z Cracovią... może my tez pokazalibyśmy ze potrafimy sie zabrac i wspólnie kulturalnie oddac hołd zmarlemu.
Pytanie tylko czy są wśród nas tacy ludzie którzy zrozumieją powage sytuacji i nie bedą nadupcać slalomu miedzy ludźmi oraz nie przyjdą ubrani w kolorowe koszulki itp. Chodzi mi po prostu o to zeby zebrać sie wspólnie i razem z 'marszem' spokojnie udac sie na błonia by zapalic swieczke od nas wszystkich dla papieża. Co wy na to??
Bunny ja pomysl popieram.Sam o tym myslalem-jesli nas bedzie z 10 to zawsze bedzie cos.Tylko trzebaby sie wczesniej ustawic zeby sie potem nei szukac.I ustalic kilka rzeczy.Jakby co wal do mnie na gg-4153605
musze cos napisac bo mnie zaraz cos trafi...a czego sie spodziewacie po zorganizowaniu takiej masy?? pomysly w stylu zrobimy korek albo jeszcze lepszy: zablokujmy wyjazd dla karetek! przeciez to paranoja...rozumiem jakbysmy jezdzili na bmxach to spoko bo to rowery do miasta ale jak tak siedze i czytam do czego wy uzywacie zjazdówek/fr to mi poprostu szczena opada..szkoda gadac...a potem dziwicie sie ze dresy kradna rowery i policja ma to w dupie bo dobrze pamieta ze to my robimy " chaos" (co za tępe określenie)..no wasza sprawa w sumie.Natomiast dobry jest pomysł z pochodem dla papieża...tak bez szaleństw,po prostu dla pokazania ze goscie bawiacy sie w takie sporty tez maja cos pod czachą...myśle że bedzie to w "dobrym tonie" z naszej strony...postaram sie wyrwac wczesniej z zajec i dołączyc do was,to ile osób bedzie?
pzdr
BunnY to mamy ubrać garniaki?? I nie pytam dla zartu tylko serio.Jak sie mamy ubrac?? Zeby nie bylo ze niktorzy przyjada w garniakach a niektorzy w normalnych ubrankach. Jak jedziemy grupa to powinnismy sie tak samo(podobnie) ubrac. I ile osob bedzie?? Ludziki pisac bo Biały Marsz juz jutro...