.M.A.S.A. - .K.R.A.K.Ó.W. - ???

ExIsT
Kontakt:

Post autor: ExIsT »

ja bede i troche moich kumpli to o 17 pod mariackim jutro??(czwartek)?????????????????????????????
http://www.pinkbike.com/photo/893261/
gg:1442499
ExIsT
Kontakt:

no to pisac szybko kto jedzie!!!!!!!!!!1
Hof
Kontakt:

Post autor: Hof »

ja nie jestem z krakowa ale mam pomysł zeby ludzie was porzadnie zuwazyli
(sprawdzone) ale musi was byc duzo zeby ludzie bali sie zaatakowac

a wiec
konkretnie zaczac sie wbijac ludziom pedal kickiem i bunny chłopcem na maski samochodów
....my tak robilismy ale na parkingu

starajcie sie nie zbic szyb dlatego pedal up jest lepszy
ExIsT
Kontakt:

nom ale jutro to nie ma byc bydlo tylko bialy marsz wiec kulturka o 17 pod mariackim i jedziemy na blonia zapacic swieczke i pomodlic sie za Papierza ....
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

ej nei rob sobei jaj bo ktoś pomyśli żeby tak robić....a potem bedzie zwała....wiec o 17 pod Mariackim bede JA :) może kogoś wezme ze sobą nei wiem...tylko dokładnie pod wejściem głównym?? czy może bardziej pod tą fontanną?? bo sądze że pod głównym wejściem bedzie multum ludzi.....

Ja będe i widze jeszcze 5 osob....troche mało!! PISAC !!!
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

dobra Hof idz sobie porob pedal kicki.Ubrac sie na ciemno-jakeis czarne spodnie i bluza czy cos byloby ok.Do tego jakis bialy akcent-wstazka na rowerze czy cos w tym stylu.Ja sie wybieram.SlaY z tego co widze chyba tez ;).Ustawmy sie o 16:50 pod skarbonka zeby sie nie szukac.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
piotrex
Kontakt:

JUTRO 16:50 POD SKARBONKA!!!!!
olisko
Kontakt:

OK POD SKARBONKĄ JUTRO 16:50?? albo troszku wcześniej??

tylko ***** żeby było nas troche wiecej....i proponuje żeby każdy ubrał czarną bluze..... jakąś....aj sam takiej nei mam ale żeby nei było czegoś takiego że ktoś przyjedzie w FF i bluzie zjazdowej :/:/:/:/ normalnie sie ubrac!! :)

pZdR
kenda K-rad 26 cali
piotrex
Kontakt:

Olisko ma racje-ubrac sie na ciemno ale z jakims bialym akcentem!jesli mi sie uda to kupie jakas wieksza ilosc bialej wstazki to ewentualnie moge kilku osobom troche odpalic ale postarajcie sie cos sami skombinowac!
balrog
Kontakt:

Post autor: balrog »

To jest kolejny pomysł w stylu : "pokażmy sie jacy jestemy zajebisci". Czyste pozerstwo. To jest MARSZ. Czy okreslacie sie tylko przez wasze rowery ? Czy nie potraficie wziąć udziału w takim marszu jak normalni ludzie ??
http://tapety1920x1200.blogspot.com
piotrex
Kontakt:

Balrog-a w czym Ci przeszkadza rower?Papiez kochal mlodziez i wszelkie przejawy mlodosci-sam jezdzil na rowerze,nartach,chodzil po gorach,a po wyborze przyjmowal kolarzy,koszykarzy,pilkarzy,breakdance'owcow.I to sprawialo mu przyjemnosc.A co do pozerstwa to najwyrazniej mamy rozne pojecie co jest pozerstwem a co nie.
Pozdro
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Niestety balrog ma racje. Dlatego ja nie jade
Nie ma sensu. Obawiam sie ze nawet nie dojedziecie do skarbonki, tyle bedzie ludzi.
Robcie jak uwazacie za sluszne.
Ja nie jade. jesli juz cos to pujde, ale i tak w to watpie.
piotrex
Kontakt:

ja to jeszcze przemysle...
balrog
Kontakt:

Post autor: balrog »

Poprostu wydaje mi sie że są miejsca i sytuacje gdzie trzeba sie jakos zachować. Twierdze poprostu że cos takiego jest troche nie na miejscu. To nie jest jakiś piknikowy pochód gdzie każdy porusza sie jak chce i czym chce. Niezapominajmy że to jest Marsz Żałobny.
http://tapety1920x1200.blogspot.com
piotrex
Kontakt:

Balrog uwazam ze masz troche racji ale mysle ze jesli nie zrobimy z tego masowki i kazdy zrozumie gdzie sie znajduje i w jakim celu to nie bedzie to nie wlasciwe.Ja jak juz napisalem przemysle to.
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no balrog ma troche racji , pozatym jutro ma byc 0,5 miliona <wow> ludzi na rynku wiec wedlug mnie nie ma co sie pchac tam z rowerami , i lepiej chyba pujsc tam na nogach niz rowerem , takie jest moje zdanie ,podrawiam
BunnY
Kontakt:

Post autor: BunnY »

nie czytalem wszystkiego ale proponuje zrobić tak:
-umówić się pod ratuszem (dlatego ze pod mariackim bedzie tyle ludzi ze sie nie znajdziemy) gdzies o 16:45
-każdy jedzie w takim ubraniu jakie mu pasuje ale najlepiej jesli bedą to stonowane kolory najlepiej jesne (biały marsz) ew czarne. byle nie kolorowe które rzucają si ew oczy
-kazdy zabiera ze soba świeczkę albo znicz
-PEŁNA KULTURA!! ci którzy zamierzają zrobić choć najmniejsze bydło albo zachowywać sie nieodpowiednio do sytuacji niech nie przychodzą.

Dobrze by było zeby jak najewiecej ludzi przyszło, mozna by dać rówuież wiadomość ze bikerzy jada na marsz na innych forach.
To tyle jakies pytania??
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
olisko
Kontakt:

no w sumie...nei pomyślałem o ludziach.... a w sumie bedize ich troszku....pewnie bedzie tak że początek kolumny bedzie na błoniach a koniec przy mariackim :D:D:D no w sumie jeżeli ma być 0,5 miliona ludzi to ****** nie ma bola żeby jechac na rowerze.../;/:/:/;/;/ szkoda....:(

a jeżeli nie jutro...to kiedy masa>??:D:D:Dlol
kenda K-rad 26 cali
BunnY
Kontakt:

Post autor: BunnY »

czyli jedziemy czy nie?? zdecydujcie sie ludzie... najpierw pełny entuzjazm a za chwile niekt nie jedzie. nie mam nikomu nic za złe tylko niech sie ludzie okreslą konkretnie: TAK czy NIE. BO skoro połowa osób ma mieszane uczucia co do tego tonie ma problemu, przecież nikt nikogo nie zmusza. chciałbym poprostu wiedzieć
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
ODPOWIEDZ