.M.A.S.A. - .K.R.A.K.Ó.W. - ???
ja nie jestem z krakowa ale mam pomysł zeby ludzie was porzadnie zuwazyli
(sprawdzone) ale musi was byc duzo zeby ludzie bali sie zaatakowac
a wiec
konkretnie zaczac sie wbijac ludziom pedal kickiem i bunny chłopcem na maski samochodów
....my tak robilismy ale na parkingu
starajcie sie nie zbic szyb dlatego pedal up jest lepszy
(sprawdzone) ale musi was byc duzo zeby ludzie bali sie zaatakowac
a wiec
konkretnie zaczac sie wbijac ludziom pedal kickiem i bunny chłopcem na maski samochodów
....my tak robilismy ale na parkingu
starajcie sie nie zbic szyb dlatego pedal up jest lepszy
ej nei rob sobei jaj bo ktoś pomyśli żeby tak robić....a potem bedzie zwała....wiec o 17 pod Mariackim bede JA :) może kogoś wezme ze sobą nei wiem...tylko dokładnie pod wejściem głównym?? czy może bardziej pod tą fontanną?? bo sądze że pod głównym wejściem bedzie multum ludzi.....
Ja będe i widze jeszcze 5 osob....troche mało!! PISAC !!!
Ja będe i widze jeszcze 5 osob....troche mało!! PISAC !!!
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
dobra Hof idz sobie porob pedal kicki.Ubrac sie na ciemno-jakeis czarne spodnie i bluza czy cos byloby ok.Do tego jakis bialy akcent-wstazka na rowerze czy cos w tym stylu.Ja sie wybieram.SlaY z tego co widze chyba tez ;).Ustawmy sie o 16:50 pod skarbonka zeby sie nie szukac.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
OK POD SKARBONKĄ JUTRO 16:50?? albo troszku wcześniej??
tylko ***** żeby było nas troche wiecej....i proponuje żeby każdy ubrał czarną bluze..... jakąś....aj sam takiej nei mam ale żeby nei było czegoś takiego że ktoś przyjedzie w FF i bluzie zjazdowej :/:/:/:/ normalnie sie ubrac!! :)
pZdR
tylko ***** żeby było nas troche wiecej....i proponuje żeby każdy ubrał czarną bluze..... jakąś....aj sam takiej nei mam ale żeby nei było czegoś takiego że ktoś przyjedzie w FF i bluzie zjazdowej :/:/:/:/ normalnie sie ubrac!! :)
pZdR
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
Balrog-a w czym Ci przeszkadza rower?Papiez kochal mlodziez i wszelkie przejawy mlodosci-sam jezdzil na rowerze,nartach,chodzil po gorach,a po wyborze przyjmowal kolarzy,koszykarzy,pilkarzy,breakdance'owcow.I to sprawialo mu przyjemnosc.A co do pozerstwa to najwyrazniej mamy rozne pojecie co jest pozerstwem a co nie.
Pozdro
Pozdro
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
nie czytalem wszystkiego ale proponuje zrobić tak:
-umówić się pod ratuszem (dlatego ze pod mariackim bedzie tyle ludzi ze sie nie znajdziemy) gdzies o 16:45
-każdy jedzie w takim ubraniu jakie mu pasuje ale najlepiej jesli bedą to stonowane kolory najlepiej jesne (biały marsz) ew czarne. byle nie kolorowe które rzucają si ew oczy
-kazdy zabiera ze soba świeczkę albo znicz
-PEŁNA KULTURA!! ci którzy zamierzają zrobić choć najmniejsze bydło albo zachowywać sie nieodpowiednio do sytuacji niech nie przychodzą.
Dobrze by było zeby jak najewiecej ludzi przyszło, mozna by dać rówuież wiadomość ze bikerzy jada na marsz na innych forach.
To tyle jakies pytania??
-umówić się pod ratuszem (dlatego ze pod mariackim bedzie tyle ludzi ze sie nie znajdziemy) gdzies o 16:45
-każdy jedzie w takim ubraniu jakie mu pasuje ale najlepiej jesli bedą to stonowane kolory najlepiej jesne (biały marsz) ew czarne. byle nie kolorowe które rzucają si ew oczy
-kazdy zabiera ze soba świeczkę albo znicz
-PEŁNA KULTURA!! ci którzy zamierzają zrobić choć najmniejsze bydło albo zachowywać sie nieodpowiednio do sytuacji niech nie przychodzą.
Dobrze by było zeby jak najewiecej ludzi przyszło, mozna by dać rówuież wiadomość ze bikerzy jada na marsz na innych forach.
To tyle jakies pytania??
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------
no w sumie...nei pomyślałem o ludziach.... a w sumie bedize ich troszku....pewnie bedzie tak że początek kolumny bedzie na błoniach a koniec przy mariackim :D:D:D no w sumie jeżeli ma być 0,5 miliona ludzi to ****** nie ma bola żeby jechac na rowerze.../;/:/:/;/;/ szkoda....:(
a jeżeli nie jutro...to kiedy masa>??:D:D:Dlol
a jeżeli nie jutro...to kiedy masa>??:D:D:Dlol
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
czyli jedziemy czy nie?? zdecydujcie sie ludzie... najpierw pełny entuzjazm a za chwile niekt nie jedzie. nie mam nikomu nic za złe tylko niech sie ludzie okreslą konkretnie: TAK czy NIE. BO skoro połowa osób ma mieszane uczucia co do tego tonie ma problemu, przecież nikt nikogo nie zmusza. chciałbym poprostu wiedzieć
http://tiny.pl/t4fv
----------------------
----------------------