dziewczyny i rower %)

TomaŻ
Kontakt:

Post autor: TomaŻ »

u nas w zabrzu jest kilka rowerzystek mniej lub bardziej extremalnych...:D...dla przykładu jedna ma kone shred, druga ma dragstara... ale one dopiero zaczynaja... :D...dadza rade:D
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=53488/
Pyro
Kontakt:

Post autor: Pyro »

Wojtazx hehe dobry jesteś. nie ma jak kumać...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=252687
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Pyro wiem o co Ci chodzi poprostu bananovy7 wyjechał z apelem na forum gdzie od dawna żadnej dziewczyny jakoś nie widać. I co my mamy z tym zrobić? Namawiac nasze laski żeby jeździły?? Ja napewno tego nie zrobie..
Paul
Kontakt:

Wyobraźcie sobie jak muscie oglądać jak Wasza laseczka rozbija sie o ziemie. No jak dla mnie nic przyjemnego. A jakby sobie coś zrobiła to już wogóle.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Moja jezdzi, duzo mowi o rowerach. Jest jedyna dziewczyna jaka dane mi jest znac ktora wie czym sa avalanche i zna specyfikacje kazdego...

Nie raz zaliczyla konkretna glebe i zyje, nie narzeka :)

Złota jest.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
maverick-g
Kontakt:

Post autor: maverick-g »

heh jak dla mnie co za duzo to nie zdrowo choc nie ukrywam jakbym mial kiedys wyjsc na bike z baba :P to zapewne by mnie szlag trafial ze sie wlecze za mna itd :P
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

max, zarejestruj ja na dh-zonie ;)
ven0m_PL
Kontakt:

Post autor: ven0m_PL »

Wiele jest dziewczyn które lubią jeździć, a nawet bardzo tylko że XC, ewentualnie po lesie poszaleć i jest git - zawsze można z nimi na rower wyskoczyć
Destroyer DS2 + Duro '05 , Moto + Pure4130 i troche innej szpeji...
gg:5900968
DJ MICROS
Kontakt:

Post autor: DJ MICROS »

Nie no zajebiscie byloby miec laske ktora jezdzi na bajku tylko najlepiej w streecie ewentualnie dirt żeby sie bardzo nie zeszpecila przy wypadka bron boze sobie nic nie zrobila. Mi osobiście podoba sie ta http://www50.brinkster.com/trialsqueens/nora%205.jpg
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

http://www.trialsqueens.tk/

ogladal ktos ich filmy? one nic nie umieja... a na dodatek wiekszosc filmu byla puszczona w zwolnionym tepie....
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

z dziewczynami na biku jest dziwnie...cazsami taka jeżdzi ale nie widac po niej że to jest to..czasami nie mają tego zapału, tego kręćka i świra. My faaceci potrafimu o tym gadac nono stop kombinowac rozkminiać one tak dziwnie jeżdzą i .....jakby na siłe czsami. Może ja trafiłem akurat na takie ale jak sie jeżdzi to albo "rybki albo akwarium"
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
TwojaStara!
Lokalizacja: Ze świata, kraju, miasta, dzielni gdzie nawet niebo jest *******...
Kontakt:

Post autor: TwojaStara! »

Mój kolega fajnie zerwał z dziewczyną, ona chciała gdzieś pujść a on:"Ej no q**a nie mam czasu, ide na rower!" Chyba nie trzeba mówić co się stało dalej. I pyam: Czy ktoś na dh-zonie pogodził jazde na rowerze z dziewczyną??
www.dirt71.prv.pl
quake
moderator
Kontakt:

Post autor: quake »

nom...ja pogodzilem jazde z dziewczyna...jezdze np. w dzien a z nia w nocy sie widze...albo na odwrot...zalezy czy ona chce gdzies isc ze mna...
czasem odpuszczam sobie rower na 1 dzien zeby z nia byc...
ona sie uczy wiec ma mniej czasu wiec moge isc pojezdzic...
z reszta...czy ktorys z was jezdzi non stop ?
troche wolnego czasu tez jest...
jak sie kogos kocha to mozna zrezygnowac czasem z innych przyjemnosci...
a ona rozumie ze jazda dla mnie duzo znaczy wiec tez nie wymaga ode mnie zebym byl caly czas tylko z nia...

a laski ktora jezdzi nie chcial bym miec...gdyby moja dziewczynka chciala uprawiac jakis soprt extremalny to sam bym jej zabronil...
za bardzo sie o nia boje...;)
Paul
Kontakt:

O tym mówiłem Quake. Ale z drugiej strony to troche dziwne "ja moge ona nie" ;]
mateusz_ch
Kontakt:

Post autor: mateusz_ch »

Najlepiej by bylo gdyby wasza laska jezdzila lepiej od was:P Fajnie by wygladalo jak dziewczyna robi np 360 i namawia do niej swojego dygajacego chlopaka:) Powiedz nie robie tego triku bo ise boje i wstyd a jak sprobujesz i sie wy.jebiesz tak samo... Ja tam bym wolal zeby moja jezdzila ale slabiej a ja bym ja uczyl... a ona by mi po swojemu odplacala:P
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

moja usyia gdy zaczynam jej gadac o rowrkach lub ogladac u niej program extreme(bo ja go nie mam) na sile ja ucze budowy roweru itd itd ale uparta nie przyswaja za szybko nic...smigac nie bedzie hehe bo kompletnie ja ta nie rajcuje i nie kreci... :D za to jej przyjaciolka kocha rowerki street itd uwielbia...namawiam ja na kupno jakiegos bmx bo je najbardziej lubi. :]
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Ekarol
Kontakt:

Post autor: Ekarol »

Z moją nie jest źle... Przynajmniej ją to tak strasznie nie nudzi. Już umie rozróżniać amortyzator jedno i dwu pólkowy :D:D I jeszcze wie co to jest napinacz
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=337777
Hof
Kontakt:

Post autor: Hof »

ja swoja była laske nakrecałem na rower tak długo ze az zmieniła rame na dragstara i czasami z nia jezdze (umie manuala bunnyhopa i troszke na dircie)
a aktualna usypia kiedy tylko zaczne mowic o biku
ja interesuje ewentualnie romantyczna wycieczka do lasu :P-

pzdr
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Damage' - dziwne, jak ja cos mowie o biku w szkole to kumple od razu "A jak tam twoja piasta?/Zlozyles juz piaste?" A dziewczyny niestety nie mam :D (faceta tez nie:P)
ODPOWIEDZ