Ramka Prodigy- Johnny Bravo jezdzil ktos na tym ?

Limak
Kontakt:

Post autor: Limak »

Ale jest cos takiego jak gwarancja.
cyc

Post autor: cyc »

nie *******?? to w takim razie zostaniesz beta testerem!:]]]]]]
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

cyc- niejaki Mongol jezdzi na tym z Shiverem DC 2002...skok 190mm,skacze hopy,jakies triki i rama wytrzymuje.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Limak
Kontakt:

no wytrzymuje :0
cyc

Post autor: cyc »

dajcie foto tej ramki z sziwerem!!
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

Popieram!! Dajcie dajcie :D
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

ja nie mam.A rider nie ma netu bo mu kable poprzecinali.Ale jak go dorwe to go poprosze o foty.A jak ktos chce zobaczyc na zywo to zapraszam na dual w Krakowie ;)
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
budka
Kontakt:

Post autor: budka »

ej ale nie wiem czy jest sens abys kupował w ciemno, co z tego że pisza że testowana? tak samo byloz cockiem, te nieszczesne haki to bylo przegiecie:/ ja na szczescie swoja zdazylem sprzedac juz ze stalowymi hakami
Limak
Kontakt:

to na tej zasadzie nikt by nie kupowal np samochodu, czy czegos innego.
to taksamo jak sie pojawily "pointy" kazdy mowil ze to tajwanskie gowno ze sie bedzie sypac, ale w koncu ktos sie przelamal i to kupil i co ile jest polamanych sztuk w Polsce? Na palcach jednej reki mozna zliczyc.
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

Post autor: _Outsider »

Ramke mam od wczoraj, jeździ z super T:) Wygląda całkiem sympatycznie... niestety nie napisze nic o wytrzymałości w oparciu o własne doświadczenie bo narazie na to za wcześnie, ale z zetelnego źródła wiem, że to naprawdę doooobrze przetestowana konstrukcja... oj namiesza co nie co w kat. cenowej "point-dragstar":) w przyszły weekend jak będę w domku to moge porobić fotki, jak bedą chetni zeby zobaczyć to wrzuce na pink`a:)
...jeszcze co do samego wyglądu: główna rura robi niezłe wrażenie (jest naprawde potężna), tylny trójkąt no taki "akurat" bym rzekł, brak elementów CNC (spowodowane ceną), tylne haki zdecydowanie mocniejsze (przynajmniej na takie wyglądają) niż w dragu, główka przystosowana do normalnych sterów, ale niestety nie da sie założyć tych z miskami długości 1", gusset pod główka a`la taki jak w amstaff`ie. A i moja jest w zaaajebistym kolorze (tzn. to tylko moje zdanie:P)... niemalowane alu, lekko "przypalone" i polakierowane bezbarwnym (oczywiście wszystko oryginalnie przez DC):D
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
lukass
Kontakt:

Post autor: lukass »

Hmmmm sorry ze moze mi ktos wytlumaczyc jakas jest glowna roznica miedzy pionowymi a poziomymi hakami ??
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no tak brak elementow cnc czyli polka cocaina... pierwsze 100 osob taniej... jak w ogole kupi 100 ta rame to bedzie dobrze
www.mm-foto.pl
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

dartmoor
_Outsider
Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
Kontakt:

wookie85, więc rozumiem, że kierując sie tym co piszesz mam uważać, że takie ramy jak RB bandit DS, czy chociażby ballistic dual też nalezą do klasy/półki "cocaina" tak? Bo przecież one też nie mają CNC w tylnym trójkącie przy suporcie:) ...wyjdzie w praniu... ja w weekend prawdopodobnie wybieram sie do myślenic wiec konkretniej przetestuje dżonego...
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

balistic to tez nie jest rewelka badzmy szczerze poza tym to moje zdanie..

co do rb to ta firma wiec jak robic dobre ramy i maja wieksze doswiadczenie nic duncon ( jestem ciekawe czy w ogole duncon sam te ramy tworzy czy kupuje projekty z tajawnu...czyli gotowy produkt ) i porownywanie w ogole ramke duncon ado rb to nieporozumienie....

pzdr 900
www.mm-foto.pl
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

Ej a co do czasu kiedy bedzie dostepny Johny bravo to od ziomka wiem ze bedzie to okolo za 2 gora 3 tygodnie :) Ramki sa juz w drodze do Polski wiec sie nie martwcie :P Ramki wygladaja ogolem poteznie no ale nie maja zadnych elementow CNC. No ale mimo wszystko o wiele bardziej sie oplaca wziac niz pointa czy draga :) Pozdro
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
_Outsider
Kontakt:

wookie85 i źle mnie zrozumiałeś.. ja tych ram wogóle nie staram sie porównać.. ale z Twojej wypowiediz wynika, że dżony będzie do chrzanu bo nie ma elementów CNC.. hehe... no i dlatego przedstawiłem Ci 2 produkty które owych elentów też niemają, a jak narazie nikt na nie nie narzekał (no moze poza paroma wyjątkami)... a i dżony to autorski produkt DC, nie kolejny kupiony produkt.. to akurat wiem;) ...i w żadnym wypadku nie bronie tu DC, bo po co?:P Ja tą ramkę widziałem, od wczoraj na niej jeżdże i mówie co wiem i jakie mam odczucia... i nie pisze ze jest dobra dlatego bo ja ją mam... wcale nie uważam ze jest rewelacyjna, bo na pewno są lepsze.. ale w tej kategorii cenowej może sie okazać naprawde bardzo konkurencyjna jeśli jest tak wytrzymała jak zapewniają.. zresztą sam sprawdze w przeciągu tego miesiąca... bo jeśli chodzi o geometrie to jeździ mi sie lepiej niż na dragu (jest ciut krótsza, ale nie aż tak krótka jak np. point)...
Limak
Kontakt:

dzieki za jakas konkretna odp.

W poziomych mozna lekko regulowac roztaw osi przy single bardziej potrzebne aby napiac lancuch i chyab tyle piotrafie odpowiedzec
Gość

Post autor: Gość »

Z tego co wiem , to Johnny Bravo będzie miał tylną podkowę CNC. Zresztą niedługo mają się ukazać konkretne zdjęcia tej ramki a nie tylko profil boczny. Na razie wszelkie dywagacje na temat JB są bezpodstawne (tak samo jak bezpodstawna "nienawiść" Wookiego85 do wszelkich rzeczy związanych z rodzimym rynkiem.
ODPOWIEDZ