Skradziony czarny Dabomb - Bydgoszcz! Pomocy!
OK ty trzymales bajka w piwnicy zamykanej na 3 zamki (wiec jedyne co moge zrobić to tylko złożyć ci kondolencje i rozgladac sie) ale normalnie mnie wqrwia jak co chwile sa tematy typu zajebali mi rower - spuscilem go na 3 sek z oczu. A tu dzisiaj byłem pod tym oknem na franciszkanskiej i kurwa tam sie przewija z milion ludzi dziennie az tu nagle (no moze nie tak nagle) patrze stoi drag i z przodu duro,(Może bajk niewiele warty ale napowno jest to milosc wlasciciela)kurwa kolo wejscia do bazyliki czy tam kosciola nic niczym nie przypiety a poźniej - pomóżcie i *** po bajku przeciez okazja czyni złodzieja - ludziska myślcie!!!!!!!!!!!!!!!!111.
Re: Skradziony czarny Dabomb - Bydgoszcz! Pomocy!
spoko torun sie rozglada a to niedaleko od bydgoszczy ;)
jebac nikoma
Re: Skradziony czarny Dabomb - Bydgoszcz! Pomocy!
no juz jutro 4x nigght moze bede i na pewno bede caly czas sie rozgladal
jebac nikoma
-
- Kontakt:
Witam ponownie.
W piatek [28.04] okolo godziny 16.30 na skrzyzowaniu ulic Kamiennej i Gdanskiej, kolega widzial czarny rower [dual] z napisem Dabomb ktory jechal w strone myslecinka. Jechal na nim podobno jakis n00b. [podwiniete spodnie, zero ochraniaczy]. Wiem ze to mala poszlaka bo kazdy moze nakleic sobie taki napis na pointa, ale moze to byl moj rower co oznaczalo by ze jest jeszcze w Bydgoszczy. Bardzo prosze wszystkich ktorzy poruszaja sie po bydgoszczy o uwage na tego typu rower. Z gory dzieki!
W piatek [28.04] okolo godziny 16.30 na skrzyzowaniu ulic Kamiennej i Gdanskiej, kolega widzial czarny rower [dual] z napisem Dabomb ktory jechal w strone myslecinka. Jechal na nim podobno jakis n00b. [podwiniete spodnie, zero ochraniaczy]. Wiem ze to mala poszlaka bo kazdy moze nakleic sobie taki napis na pointa, ale moze to byl moj rower co oznaczalo by ze jest jeszcze w Bydgoszczy. Bardzo prosze wszystkich ktorzy poruszaja sie po bydgoszczy o uwage na tego typu rower. Z gory dzieki!